ono sinoc je bila bajka. dva puta smo se vracali i dva puta stizali.
sve manje verujem da vujošević sa partizanom pravi čuda! ovo nisu čuda, ovo je realnost! vujošević je jednostavno od partizana napravio ekipu koja je među 8 u evropi! čovek je u ovoj sezoni dokazao definitvno da je najbolji trener evrope! mislio sam da se onakva odbrana ne može igrati bez veličkovića i tepića, ali partizan je igra još i bolje! neverovatno je koliko ratničkog duha u sebi, ima svaka ekipa partizana, odnosno kako to vujošević usadi u igrače! tako nešto još nisam video u životu!
kako Dule rece "sramota za barsu da dobije na ovakav nacin".
ali samo nek on ne priča o pravdi i načinu na koji se dobijaju utakmice! ja znam mnogo sramnije načine na koje je on dobijao! zbog toga ga nikad neću ceniti kao čoveka, ali kao trener niko mu nije ni blizu (sem trife :)) )
a i ja sam ubedjen da pravilo cilindra vazi samo za NBA. 99% ubedjen.
i ja sam mislio da važi samo za NBA i mislio sam da sme da dira loptu kad udari u obruč bez obzira što je isteklo vreme! ali je vujošević objasnio da sme da se dira tek kad izadje iz visine obruča (ili tog cilindra) i kad je evidentno da lopta izlazi! e to sad nisam siguran da li je evidentno! ali ne treba pljuvati po barseloni, što pokušava da se izbori za svoju pravdu! da je dule toliko moćan kao barsa, siguran sam da bi se ponašao 5x gore!