Ну чуток я покритикую окай?) Не в обіду тобі, але все таки є багато моментів з якими як мінімум можна не погодитися.
я много играл 1-3-1. да, это было в 3й лиге, но соперники были равны мне по силе. и она показывала себя достаточно неплохо против давления, если у тебя есть сильный столб. другое дело что таковой столб у нас в запасе был из-за формы, стежковой послабее.
Тігра 1-3-1 в нашій 3 лізі, і 1-3-1 на рвіні збірної, це різні речі, і це потрібно розуміти. Ніодна сильна команда не грає цю тактику, я за 15 сезонів ББ не бачив шоб в фіналі хтось десь вигравав і взагалі її юзав в дуже важливих матчах.
Тим більше коли ми граєм на виїзді, без основного Центра, так ще і в 3 лфа, в яких підбір фігня. Тому ця зона не зіграла шикарно, і писати таке при -20 з чимось це не коректно.
но я и не ждал внутренего акцента от англии, я ждал безакцентного нападения. а кампот с арминов вообще внешку от них предрекали. в этом варианте 3-2 и 2-3... не в тему. 4+1, оно такэ... как и изоляции.
Коли ми обговорювали матч, я Кампоту був казав шо він довикличе когось бо в нього були 3 вільні слоти так і вийшло, бо вже 2 вільні слоти. Кампот пропонував зону 3-2, але я казав шо це ризиковано, і навіть якшо ми не вгадали б при угадайці на зовнішню, то персоналка не дала б дуже великої переваги. ще одне в чому я не згоден що ти не зіграв пусту, ну не вірю я що в нас всі хто був на площадці мають винос хотя б 6-7 шоб бігати 40 + хвилин без штрафів.
і Ще раз тобі скажу що 1-3-1 проти щита це найгірше шо може бути, можливо хіба краще зони 4+1. Величезне прохання до всіх хто буде тренерами, якшо ви на важливі матчі задумуєте щось таке, то хоть порадьтеся з кимось. А то обідно дуже обідно, як за НТ так і за Юху, якось я чекав від них більшого.
Last edited by GM-Armin at 6/17/2014 11:01:23 AM