Nije mi jasno samo odakle ti tolika mrznja prema meni. Cudim se. Cak te ni ne konstatujem, a ti nastavljas. Ispadas mnogo glup, smesan i nebitan. A ovoj dvojici si se toliko uglavio u zadnjicu i jos na nju podobro zakucao cep, da se ne odglavi slucajno. Uzas.
Oko ovog meca. Potpuno nebitna utakmica za mene. Svakako ako dobijem Mordora, ispred sam. I obrnuto. Plus rizikovao bih povrede, plus morao bih tie na tvoj ct i samo se bezveze iscrpljivao. Ova tvoja analiza samo govori koliko si plitak.
Ja ne znam gde ti vidis mrznju???
A nisam se tebi ni obratio, tako da ne kapiram sto mi uopste odgovaras.
A ova tvoja analiza govori koliko uopste nemas m..a da nesto probas, jer sam siguran da bi me dobio i sa TIE na moj crunch, mnogo lakse nego sto ces Mordora dobiti u utorak.
A, po meni, jos si imao sansu da pokazes kakav si mu..nja tako sto ces odigrati 3 muske utakmice u ovoj BB nedelji. Tim pre sto ti posle sledi lagan raspored.
Ovako ovo ce, Boze zdravlje, biti jos jedna neuspesna sezona u 16 sezona dugoj istoriji BB brace, gde ce opet bacati drvlje i kamenje zbog dogovorenih sezona, pomoci prijatelja itd.
A sto se tice uvlacenja u zadnjicu to nek ostane vama da procenite. Kako bi ti rekao, moja analiza samo govori koliko si plitak, jer ne primecujes da vas svake sledece sezone neko drugi trpa i lozi.
Ostajte mi zdravo braco.
Pa da vam pozelim puno srece u utorak i cetvrtak. Kakva bi to steta bila da batalite BB bez ijednog trofeja u ruci.
A siguran sam da ce opet biti plakanja i zvanja mame kada te Mordor otrese.
Ne brinite, sledeca sezona je vasa.