Dakle od ponoci izmedju subote i nedelje vise nije trebalo da se izbacuje bilo ko sa spiska. Ako je toga bilo, onda je sve jasno...naravno da je bilo eto ubuduće znate da se ne igrate sa igračima nedeljom... sad nam je i entuzijazam porastao na 2. valjda ćemo uspeti da igramo egal sa barbadosom
Dakle od ponoci izmedju subote i nedelje vise nije trebalo da se izbacuje bilo ko sa spiska. Ako je toga bilo, onda je sve jasno...
Dakle od ponoci izmedju subote i nedelje vise nije trebalo da se izbacuje bilo ko sa spiska. Ako je toga bilo, onda je sve jasno...naravno da je bilo :( eto ubuduće znate da se ne igrate sa igračima nedeljom... sad nam je i entuzijazam porastao na 2. valjda ćemo uspeti da igramo egal sa barbadosom :)
Mislim da bi bilo ok da se malo spusti lopta. Izvredjaste coveka previse, ako ste se vec pomirili da su ovo bacene 2 godine, dajte postite ga na miru malo!
MA ok je brate sve to, ali dajte malo vazduha coveku, verovatno mu je muka kada treba da se log na bb... mislim bar bi meni bilo!
Mislim da bi bilo ok da se malo spusti lopta. Izvredjaste coveka previse, ako ste se vec pomirili da su ovo bacene 2 godine, dajte postite ga na miru malo!Mislim da sam tek poceo. Mislim da nije ni priblizno dovoljno izvredjan u odnosu na to koliko zasluzuje njegovo ponasanje i njegove odluke. A sto se mene tice, ovo nece nikad ni da stane, da ne bi opet za 10 sezona dosao neki "kotur" koji ce da obeca "svajcarsku", a mi kasnije da kazemo: nema veze, opet ucimo na greskama. Ja zato pozivam na "linc", da se o ovome prica i da se nikad ne prestane, da se sva go... proteraju i postave tamo gde zasluzuju.