Przecież chodzi nam o to, żeby powstawali zawodnicy multiskillowi. Czy Ci, których pokazałem do Ciebie nie przemawiają?
Wkółko to samo.
Nie przemawia do mnie kilku pojedynczych zawodników.
Mają 22-23 lata, a sezon dopiero się zaczął. Można ich jeszcze długo trenować. Nie sądzę, aby dzięki MTR powstawali dużo lepsi.
A moi mają mieć 18-19 lat. Tego potrzebuję. Treningu od samego początku. A nie jakieś 22-23 lata. Jak tak chcesz utrzymywać U-21 to się zajmuj tymi po U-21 albo którzy do U-21 się nie załapali z różnych przyczyn (np. kontuzja).
Z resztą od czasu kiedy pokazałem tych graczy już zgłosiło się do mnie 3 zainteresowanych menadżerów z PLK z pytaniem, czy są na sprzedaż;-)
Gdy Thurin pokazał prowadzonego przez siebie gracza też byli od razu na niego chętni. Mimo że miał bodajże 19 lat ;)
Program Model Treningowy Rewolucje jest bardzo dobry...ale ma jeden duży minus. Uderza w interesy kadry U-21...a jak udowodniłem na przykładzie prawdziwych zawodników, można trenować dobrych multiskillowych graczy godząc interesy obu kadr. Po co mamy osłabiać U-21 jak to co piszę działa??? Według mnie można działać na obu frontach bez szkody żadnego z nich. Twoje katastroficzne wizje Hawkeyed nie mają żadnego pokrycia.
W nic nie uderza.
Wszyscy dookoła m.in. Joker widzą to, co wałkuję od ponad 2 sezonów, czyli że U-21 spokojnie wystarczyły by wieloletnie gwiazdy, ewentualnie supergwiazdy.
Nie dociera?