Ha jól értem amit mondasz, akkor ha a szezon első felében olyan sorsolást kapok, hogy a leggyengébb csapatokkal sikerül hazai pályán játszanom, akkor akármit csinálok, akármennyi meccset nyerek, nem lesz értékelhető bevételem. A szezon másik felére megkapom az erősebb csapatokat hazai pályán, ha 1-2 vereség becsúszik, akkor meg azért nem lesz bevételem. Vagyis ezek szerint, ha nem zárok makulátlan szezont, akkor nem lesz normális bevételem akkor se ha 1. leszek 2-3 vereséggel a zsebemben? Ehhez akkor külön kéne gratulálnom annak aki ezt kitalálta.
Ez az egész olyan, mintha szolnokon azért menne ki kevesebb néző egy paks vagy egy alba ellen, mert sz 0:2-vel kezdte a szezont. Láttatok már ilyent? A rivális az rivális, azokra a meccsekre akkor is tódul a jó nép, ha vakok és gyengén látóak játszanak. Láttál már te olyan körmend:szhely meccset, ahol nem volt tele a körmendi csarnok? Akkor is megtelik, ha mindketten az utolsó helyen tanyáznak a tabellán. De ugyan ezt elmondhatom egy Boston : LA meccsre. Gondolod egy ilyen meccsre idén nem megy ki senki, mert szarul áll mindkét csapat? Ritkábban fakadok itt ki ilyen dolgok miatt, de most úgy érzem ez nincs így rendben.
Direkt levittem a jegyárakat a gyengébb tavalyi szezon miatt, próbáltam maximalizálni a bevételi lehetőségemet. Erre ilyen amatőr dolgokon bukok heti 30k-kat. Azért ez számomra elfogadhatatlan. Itt nem lehet okos az ember, max szerencsés!