Nyilván sokszor szerencse kérdése is az, hogy ki nyer, de amit Dzsevasz mond, hogy "mindenhol erősebb csapat ellen tudtam nyerni", azt egyszerűen nem tudom elfogadni.
Az említett meccseket nézve értékelésben melyik esetben voltál te az erősebb csapat?
Vissza olvastam amit írtam, kicsit félre érthető, de ha újra olvasod azért látható, hogy nem a játékosállományt vettem alapul, hanem az értékeléseket az összehasonlításnál.
az értékelés alapján érthetetlen, de azt tudjuk, hogy a játék ezen része a híg lótrágyával egyenértékű sajnos. a fejlesztőknek itt kéne nagyot előre lépni, hogy az értékelés kb takarja a meccsen történt dolgokat. Nehogy már egy mindenhol erősebb csapat kikapjon ilyen körülmények között. Ez tényleg bosszantó.
lássuk az utolsó meccseidet:
Füred:
erősebb volt kinti támadásba
benti támadásba
pattanóba
benti védekezésbe (ráadásul mindketten bent támadtatok)
+dupla eltalált mnf
törpök:
erősebb voltál kinti védekezésbe
nyertél!
Dinamó:
erősebb volt kinti támadás
benti támadás
benti védekezés (ráadásul kint is bent is egy az egybe levédekezett minimum 1 szinttel)
+2 eltalált mnf, hazai pálya, hozzáállás előny
Törpök:
erősebb voltál pattanóba
nyertél!
Pocak:
erősebb volt kinti támadás
benti támadás
benti védekezés
pattanó
támadó hullám
kintre bentre teljesen levédekezett, 2 db eltalált mnf, hozzáállás előny
Törpök:
erősebb voltál kinti védekezésben
nyertél!
Ezek után, újra bátran merem állítani, az értékeléseket nézve erősebb csapatokat versz meg folyamatosan hozzáállás hátrányból és az eltalált mnf-ek ellenére. Azt senki nem állította, hogy nincs jó csapatod, vagy hogy a csapatod játékosait nézve valaki erősebb lehet mint te, hiszen senkinek a csapatát nem ismerem, nem tudom a képességeiket. A száraz statisztikát nézve kijelenthetem amit kijelentettem. Azt meg nem hiszem, hogy bárkinek elmegy a kedve a játéktól miattad, max még jobbra sarkallod őket, hiszen az ilyen kihívásokat érdemes átugrani, mint amilyen a te csapatod szezonok óta. Gratulálok.
Az viszont tetszik, hogy olyan ügyes vagy, hogy sikerült egy ilyen különleges csapatot összeraknod, és mindenkinek az agyát megdolgoztatod ezzel. Ezek a dolgok adják meg a játék pikantériáját. Láttam már pár érdekes elgondolást az utóbbi időben 1-2 managertől akik ellened játszottak, hogy tudnának megverni, de még senki se jött rá a titok nyitjára. Mindenesetre remélem, ha feljutok egyszer, nem a piros csoportba kerülök. Most kicsit dominánsabbnak érzem őket. Mutatja ezt a bajnokság és a kupa is idén.