Bugarska - Srbija 104:99 (69735).
Prvi poraz. U neizvesnom i napetom mecu, bolje su se snasle komsije u finisu utakmice. Imali smo dva suta za produzetak ali nije uslo. Nadajmo se da sledeci put hoce. Ceo tok utakmice smenjivali smo se u vodjstvu i Bugari su odneli zasluzenu pobedu. Nadmudreni smo, da budem precizniji, pogresnu taktiku sam postavio. Da nismo omasili ovaj GDP nategli bismo ih, ovako, idemo tezim putem. Odgovornost je moja, imao sam neki osecaj da ce nas unutra napasti i popucala je odbrana. Mucilo nas je dosta njihovih igraca, dok je kod nas bilo dosta pobacaja i tananih partija pojedinaca ali necemo sad o imenima, moraju menadzeri da ostanu zadovoljni

Porazom smo napravili korak nazad. Pobedom bismo resili 80% posla, ovako, idemo tezim putem. Prilicno je jasno - pobediti sve do kraja! Sledeci mec nam je biti ili ne biti, protiv jake Grcke. Tu prosto moramo da pobedimo sada, u slucaju poraza, sanse su nam ekstremno minimalne. Sa tom utakmicom mi zavrsavamo tesku seriju utakmica na neko vreme, dok ce svi ostali tek poceti da odmeravaju snage jedni protiv drugih.
U ostalim mecevima nase grupe, bez iznenadjenja: Slovacka - Vels 147:72, Grcka - Island 122:91 i Holandija - Danska 121:79.
Vec pocinjemo pripreme za mozda i kljucni mec za nas, vec u ovoj fazi, dok drugi imaju jos da gule i guslaju. Da mi dobijemo pa ostali neka vide kako ce. Svako dobro, do sledeceg, kljucnog ponedeljka.