Κατάσκοπε των πέντε ηπείρων (=Χάρης!), μήπως έχεις γράψει κανα κώδικα σε C++ και δίνοντας σου τα σύνολα θα κατασκευάσεις το προφίλ των παικτών μας σε σχέση με μισθούς και DMI???Για όλα σε έχω ικανό! :-pppp
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πω το σύνολο των skills 10 καλύτερων παικτών (με αντοχή-βολές, χωρίς εμπειρία-φόρμα), αυτή την στιγμη είμαι στο 841, δεν μπορώ να κάνω αθροιστική προβλέψη για το τέλος της σεζόν, προπονώ συγκεκριμένες θέσεις με συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά τα skill'ups γίνονται όπως να'ναι,άτιμη μηχανή! :-)))
Εγώ θα προσθέσω ένα άλλο στατιστικό, μάλλον άχρηστο , κουβέντα να γίνεται! :-)
Κοιτάζοντας τα all-star του παρελθόντος του ομίλου μας, επειδή γίνονται στο μέσον της σεζόν μπορούμε να τα θεωρήσουμε κάτι σαν τον πρωταθλητή χειμώνα στα περισσότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου! Έχουμε λοιπόν:
ΣΕΖΟΝ-ALLSTAR-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
1-ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ALLSTAR-ΜΠΛΕ
2-ΚΟΚΚΙΝΟΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ
3-ΚΟΚΚΙΝΟΙ-ΜΠΛΕ
4-ΜΠΛΕ-ΜΠΛΕ
5-ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ
6-ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ
7-ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ
8-ΚΟΚΚΙΝΟΙ-ΜΠΛΕ
9-ΚΟΚΚΙΝΟΙ-ΜΠΛΕ
10-ΜΠΛΕ-ΜΠΛΕ
11-ΜΠΛΕ-ΜΠΛΕ
12-ΚΟΚΚΙΝΟΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ
13-ΚΟΚΚΙΝΟΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ
ΜΠΛΕ(SUM) 6-7
ΚΟΚΚΙΝΟΙ(SUM) 6-6
Συνολικά λοιπόν, αν εξαιρέσουμε την σεζόν 1 όπου για κάποιο λόγο δεν είχε γίνει all-star, υπάρχει μια περίεργη ισορροπία σε νίκες σε all-star και κατάκτηση πρωταθλημάτων από κόκκινους και μπλε!
Τις τελευταίες 4 σεζόν όποιος νικούσε στο all-star, από την μεριά του έβγαινε και ο πρωταθλητής, ενώ τις σεζόν 5-9 υπήρχε εναλλαγή!
Τα-όποια-συμπερασματα δικά σας!
PS: Δεν στήνω την ομάδα μου βάση των αντιπάλων που έχω, αλλά όπως νομίζω καλύτερα! Αλλα θα ήταν ενδιαφέρον να μου πεις Χάρη ποιον έχω ξεχάσει! :-)))))
Last edited by fireblaze at 11/15/2010 1:50:22 PM