BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
216610.203 in reply to 216610.202
Date: 7/10/2012 8:26:50 AM
Overall Posts Rated:
302302
* μεσα στην σεζον παιζουν ακομα οι καλυτεροι (δυστηχως εστω και με λιγοτερη προοπτικη απο σουπερσταρ) απο του χρονου μονο σουπερσταρ και πανω εκτος αν εχουμε καποιον πολυ πολυ ανταγωνιστικο και πραγματικα καλοδουλεμενο παικτη.και για να μην παρεξηγηθω αν φαει την θεση καποιου που ειχε παικτη με προδιαγραφες εθνικης αυτος θα ανταμοιφθει και παλι στο τελος της σεζον.

αυτα πιστευω οτι καλυπτουν τα παραπανω ερωτηματα.εδω ομως ειμαι να συζητησω και να μοιραστω τις αποψεις μου μαζι σας.οσο μου το επιτρεπει το θηριο.(αργω λιγο αλλα απανταω)

υ.γ. @@ βαγγελη το εφτιαξα εστω και για λιγο το κωλοπραγμα και μονος μου για να δουμε ποσο θα αντεξει.

This Post:
00
216610.204 in reply to 216610.198
Date: 7/10/2012 10:50:58 AM
Overall Posts Rated:
10001000
θα σε μαλώσω ρε!

χαχαχαχα

μην συγκρίνεις το χατρίκ με το μπάζερ.
εκεί στο τιμ της εθνικής υπάρχουν καμιά 20 εθελοντές στο τιμ,και καμιά 40αριά υποψήφιοι εθελοντές.
κι εδώ στο τιμ είναι όλα κι όλα 3 άτομα μόνο.

μετά τι προγράμματα έχουμε στο χατρικ και τι εδώ?

μόνο η βάση δεδομένων εκεί φτάνει.εδώ συμπληρώνουνε εξελάκια από το πρωί μέχρι το βράδυ.

αν κάποια δεδομένη στιγμή λοιπόν κάποιο παιδί δεν έχει πολύ χρόνο θα του την πούμε ή θα του προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας?

είναι μόνο 3 ρε Θανάση.και είναι ένα παιχνίδι.
αν σαν κοινότητα θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη,ας έρθουμε να τους βοηθήσουμε.

δεδομένη στιγμή

το έκανα μπλοντ για τον εξής λόγο.εμένα έχει παίξει παίκτης μου στη νέων υπό τις οδηγίες αυτού του τιμ.
ρε φίλε επί δύο σεζόν είχαμε άψογη συνεργασία.και τα παιδιά δεν τα ήξερα.μάλιστα ακόμα και για την ομάδα μου να ρωτούσα,πάλι με συμβούλευαν κανονικότατα!!!

πρώτα είχα επικοινωνία με τον Χρήστο τον επαλεον και την επόμενη σεζόν με τον Σπύρο τον Ζιλαρντίνο.αλλά ακόμα και με τον Βαγγέλη στο τσατ.

άρα για εμένα είναι απολύτως σεβαστό και κατανοητό το να υπάρξει σε μια δεδομένη χρονική στιγμή μια πίεση χρόνου και μια αδυναμία.

το ξέρεις στο χατρίκ ότι πρόπερσι ο NC των Βarbados τους είπε θα λέιπω την ημέρα του αγώνα γιατί θα είμαι στα βουνά της Φινλανδίας?

ε αφού ήταν μόνος του,τι να τους πει ρε φίλε ο άλλος?

έτσι δεν πάει?

αν δεν είχα προσωπική εμπειρία δεν θα μιλούσα.αλλά επειδή έχω και επειδή είχα και με το προηγούμενο τιμ αλλά και με το τωρινό της ανδρών μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι κάνουν παραπάνω από ότι μπορούν όλοι τους.

τα λέω αυτά δημόσια για να μην απογοητευτούν άλλα παιδιά και απομακρυνθούν.αλλιώς θα σου έστελνα ΠΜ.

οκ?

From: draaccc
This Post:
00
216610.206 in reply to 216610.205
Date: 7/11/2012 4:26:07 PM
Overall Posts Rated:
22
Εγω παντως σαν ομαδα που προπονει διεθνη δεν εχω κανενα παραπονο απο το team ειδικα απο τον κρεπαλεων που εχω πιο συχνη επικοινωνια ακομα και για παιχτη που δεν θεωρω οτι θα παιξει εθνικη με ρωταει συχνα και δεν ηξερα κανενα απο τα παιδια εχω σταματησει εδω και χρονια να πολυασχολουμε με το ββ ουτε καν ποιος ειναι προπονητης πλεον δεν ηξερα.Οσο για το παλικαρι που συγκρινε με τους scouts του χαττρικ υπαρχει τεραστια διαφορα στα βοηθητικα προγραμματα εδω ειναι μαρτυριο να εισαι scout ενω στο χαττρικ την βγαζεις μελι γαλα

This Post:
00
216610.207 in reply to 216610.206
Date: 7/12/2012 3:51:09 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
προσωπικα και εγω δεν εχω κανενα παραπανω με την εθνικη...περσυ ημουν τυχερος και ειχα ειχα ενα παικτη στην εθνικη τον βερνικο...τον ξεκινησα προπονηση για ΠΦ και στην πορεια με τις συμβουλες εμπειροτερων παικτων και απο την μεγαλη εθνικη και απο την μικρη τον γυρισα σε σμολ φοργουρντ.ηταν μελος της μικρης εθνικης δεν επαιξε σε πολλα παιχνιδια αφου επαιζαν καλυτεροι. δεν θα θυμωσω για αυτο...αφου ηξερα οτι επαιζαν καλυτεροι παικτες... και προπονητες ειχα και δυνατο και εκπληκτικο και παγκοσμιας!!!!το θεμα ειναι οτι ο βερνικος εγινε πολυ καλος παικτης στα 22 του και τον μοσχοπουλησα στον πρωτο της ιταλιας. και να φανταστειτε προοπτικη ειχε ταλεντο!!!αυτη τη σεζον δεν ειχα την τυχη να προπονω μικρο παικτη. αν μου δωθει η ευκαιρια παλι θα το κανω. και ολο το team της εθνικης οποτε ζητησα βοηθεια μπορει με λιγη καθυστερηση(πολυ σπανια) με απαντησαν και με κατευθυναν.

This Post:
11
216610.208 in reply to 216610.207
Date: 7/16/2012 9:06:03 AM
Overall Posts Rated:
173173
Καλησπέρα λοιπόν σε όλους και καλό καλοκαίρι πλέον (και για μένα ;) ,
όπως γνωρίζετε οι επίσημες υποχρεώσεις τελείωσαν για την μικρή εθνική οπότε ήρθε η ώρα της ανανέωσης του ρόστερ και της ενσωμάτωσης σιγά σιγά των παικτών της επόμενης σεζόν.
Αρχικά από τους 21χρονους κρατήσαμε μόλις 6 παίκτες που έχουν ελπίδες για την μεγάλη εθνική. Και τις υπόλοιπες θέσεις για την σημερινή αποστολή τις συμπληρώσαμε με 20χρονους. Από γκαρντ κρατήσαμε τον Yavuz και τον Χριστουλάκη που τα παιδιά μας βοήθησαν και στα τελευταία επίσημα ματς, και στους ψηλούς ήρθαν: Καλαδάμης (όλε) , Κορομπίλης (όλε) , Χριστοφιλάκης (όλε) και Σαβουρογιάννης (όλε).
Και κάπως έτσι συμπληρώνεται η σημερινή 12άδα. Οι παίκτες που καλέστηκαν σήμερα δεν σημαίνει αναγκαστικά πως έχουν μια καπαρωμένη θέση για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Στα επόμενα φιλικά και ανάλογα με τις ανάγκες θα καλεστούν και άλλα παιδιά.
Απλά να το υπογραμμίσουμε πως οι κλήσεις φέτος θα είναι πολύ δύσκολες καθώς πολλοί παίκτες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο και ξεχωρίζουν sτη λεπτομέρεια. Οπότε όλοι θα πρέπει τώρα στην τελική ευθεία να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, και είναι πολύ πιθανό στο αρχικό ρόστερ της επόμενης σεζόν να μην υπάρχουν κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται σήμερα. Ακόμα μια φορά να πούμε πως δεν χρειάζεται να ξενερώσει κανείς σε περίπτωση που ο παίκτης του δεν κληθεί τώρα στα φιλικά αλλά ούτε στην αρχική ομάδα της επόμενης σεζόν καθώς όπως έχουμε δει οι ανάγκες κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι μεγάλες, και θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι και με καλή αγωνιστική κατάσταση ώστε μόλις χρειαστούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ. :)

Αυτά τα ολίγα, για το σημερινό ματς δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε τίποτα, ο ενθουσιασμός μας είναι στο 1 λόγω των ανανεώσεων στις λίστες μας και οι Λετονοί έχουν κυρίως 21χρονους, οπότε πάμε απλώς για το θέαμα.
Όσοι πιστοί προσέλθετε 17:30 η ώρα στο τσατ, με χαλαρή μουσική και 2 κιλά πασατέμπο να δούμε το ματσάκι!

Καλό απόγευμα!

This Post:
11
216610.209 in reply to 216610.208
Date: 7/18/2012 6:41:11 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
παιδια γεια σας και απο μενα...ηθελα να επησημανω κατι..ειναι πολυ κριμα να παει χαμενο ενα τετοιο ταλεντο....θα ηταν καλο αν καποιος εχει τη δυνατοτητα να επικοινωνησει με τον μανατζερ του για αγορα και να ασχοληθει μαζι του..
http://www.buzzerbeater.com/player/26026679/overview.aspx

This Post:
00
216610.210 in reply to 216610.209
Date: 7/18/2012 7:26:44 AM
Overall Posts Rated:
302302
ο χρηστης του εχει να συνδεθει απο τις 21/6 επομενως ειναι δυσκολο να τον βρουμε και να τον πουλησει

οντως παντως ειναι κριμα....

This Post:
11
216610.211 in reply to 216610.210
Date: 7/20/2012 11:18:15 AM
Overall Posts Rated:
150150
διάβαζα τα παραπάνω ποστ με τα παράπονα των παιδιών για το τιμ της εθνικής...
το μόνο που βρίσκω λογικό είναι ότι διαμαρτύρονται που τους λέτε ότι οι παίχτες τους θα είναι βασικά στελέχη στην μικρή εθνική ενώ τελικά δεν είναι στις πρώτες επιλογές σας...

όμως δεν μπορώ να ακούω δικαιολογίες του τύπου:

1)εγώ έχασα 3 σεζόν προπονώντας σε μονή θέση, χάλασα όλα τα λεφτά μου για καλούς προπονητές κτλ κτλ
δεν χάνεις 3 σεζόν τις επενδύεις...ο παίχτης σου προπονήθηκε σε μονή θέση και έχει γίνει ένας πολύ καλός παίχτης για την ηλικία του..όσο για τα λεφτά που χάλασες για προπονητές...αν ο παίχτης σου είχε χαμηλή προοπτική δεν έπρεπε να πάρεις τόσο καλό προπονητή έτσι και αλλιώς..δεν έχει νόημα να προπονήσεις τον παίχτη σου γρήγορα χωρίς να έχει μέλλον η προπόνηση μετά τα 21 του..πεταμένα λεφτά..αν πάλι έχει καλή προοπτική δεν έχασες τίποτα έχεις έναν πολύ καλό παίχτη που μπορείς να πουλήσεις πολύ ακριβά ή να συνεχίσεις την προπόνηση του..με αυτή τη λογική η μικρή εθνική θα στελεχώνεται από παίχτες με καλή προοπτική, πράγμα που θα δίνει κίνητρο στους μάνατζερ των παιχτών να συνεχίσουν την εντατική προπόνηση για να τους δουν μια μέρα και στη μεγάλη εθνική...

2)μετά από λίγο καιρό σταμάτησα να τον κρατάω σε καλή κατάσταση, τον έκαιγα γιατί τον χρειάζεται η ομάδα μου σε όλα τα ματς
αυτό παιδιά είναι πραγματικά παραλογισμός...δεν κρατάς τον παίχτη σου σε καλή κατάσταση για να παίξει στην εθνική, πρώτα από όλα τον κρατάς σε καλή κατάσταση για να παίξει στην δική σου ομάδα!!!εμένα αν ο καλύτερος μου παίχτης έχει κατάσταση φυσιολογικός λυπάμαι αλλά θα δει το ματς από τον πάγκο...δεν πρόκειται να τον εμπιστευτώ βασικό αν η αλλαγή του έχει πχ κατάσταση δυνατός...άρα δεν έχει νόημα να καις τον παίχτη σου έτσι και αλλιώς...εκτός της μοναδικής περίπτωσης που την επόμενη βδομάδα δεν έχεις κανένα ανταγωνιστικό ματς...αλλά δε νομίζω να συμβαίνει και τόσο συχνά αυτό...

εγώ πάντως όταν είχα παίχτη υποψήφιο για την μικρή εθνική μου είχαν ξεκαθαρίσει ότι οι πιθανότητες του να παίξει είναι ελάχιστες...και αυτό θεωρώ ότι είναι το σωστό..να υπάρχει ειλικρινής επικοινωνία ανάμεσα στο τιμ και τους μάνατζερ...

This Post:
00
216610.212 in reply to 216610.211
Date: 7/20/2012 12:17:08 PM
Overall Posts Rated:
173173
το μόνο που βρίσκω λογικό είναι ότι διαμαρτύρονται που τους λέτε ότι οι παίχτες τους θα είναι βασικά στελέχη στην μικρή εθνική ενώ τελικά δεν είναι στις πρώτες επιλογές σας...

Αυτό που εξήγησα και στον Δημήτρη μέσω bbmails είναι πως όντως όταν με είχε ρωτήσει (περίπου τέτοια στιγμή την προηγούμενη περίοδο, δηλαδή με λίγες εβδομάδες ακόμα για το τέλος της σεζόν) του είπα πως πάει πολύ καλά ο παίκτης του και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στις αρχικές μας επιλογές. Δεν ήταν ψέμα μιας και αυτό έβλεπα εκείνη τη στιγμή στη λίστα. Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις αυτό δεν το λέω σε όλους μόνο και μόνο για να τους "ψήσω" να συνεχίσουν την προπόνηση. Απλά έτυχε ο Δημήτρης να με ρωτήσει εκείνη τη στιγμή και του είπα αυτό που έβλεπα.
Όμως, κάθε τόσο εμφανίζονται παίκτες από το πουθενά. Δηλαδή ένας μάνατζερ του εξωτερικού θα βρεθεί να μας πει πως έχω αυτόν τον παίκτη κτλ, και για καλή μας τύχη είχαμε 1-2 τέτοιους πέρσι που ήταν πολύ καλές επιλογές, όπως για παράδειγμα ο Yavuz που τον χρησιμοποιήσαμε κιόλας στο τέλος της σεζόν και λογικά και του χρόνου.
Από εκεί και πέρα πρέπει να ξέρουμε πως οι αποστάσεις των παικτών που έχουμε στις λίστες δεν είναι μεγάλες. (ειδικά την επόμενη σεζόν όπου θα μας βγουν τα μάτια για να αποφασίσουμε στην λεπτομέρεια ποιους θα καλέσουμε) Έτσι ένα πολύ καλό sublevel ενός, μια χαμένη προπόνηση του άλλου ή μεγαλύτερο επίπεδο γυμναστή μπορούν να καλύψουν τις διαφορές.

Και τέλος αφού συμφωνήσω με όλα τα υπόλοιπα που είπες απλά να τονίσω ακόμα μια φορά πως όπως έχουμε δει ανάγκες υπάρχουν πολλές και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κακές καταστάσεις και τραυματισμοί (ή ακόμα και κάποιο ξεπέταγμα ενός παίκτη που δεν είναι στο αρχικό ρόστερ) μας αναγκάζουν να καλέσουμε και άλλους παίκτες και για αυτό το λόγο στην αρχή καλούμε μόνο 12 παίκτες (και κρατάμε 6 θέσεις ανοιχτές για μέχρι το τέλος). Οπότε είναι σημαντικό να κρατάτε τους παίκτες σας σε καλή αγωνιστική κατάσταση και για το καλό της ομάδας σας αλλά και για την εθνική (αν θέλετε να το δείτε έτσι) μιας και όταν έχουμε την ανάγκη να καλέσουμε παίκτη θα δώσουμε και την αρμόζουσα βαρύτητα και στο θέμα της αγωνιστικής κατάστασης. :)

This Post:
11
216610.213 in reply to 216610.1
Date: 7/22/2012 8:16:31 PM
Overall Posts Rated:
173173
Hellas U21 Summer Camp 2012

Στα πλαίσια της καλής μας επικοινωνίας με όλους σας, την προσπάθειά μας, εκτός από το να φτιάχνουμε παίκτες για την εθνική, να βοηθάμε νέους μάνατζερ αλλά και ίσως να μαθαίνουμε κάτι και από αυτούς, αλλά και στην πιθανή ανάγκη για ακόμα ένα μέλος στο τιμ μας την επόμενη σεζόν αποφασίσαμε να τρέξουμε αυτό το πλάνο.

Αρχικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μου στείλουν με bbmail την διεύθυνση του mail τους.

Η διαδικασία θα χωριστεί σε δύο φάσεις για ευνόητους λόγους. Σε όλους θα στείλουμε ένα εξελάκι με πιθανούς 18χρονους παίκτες και θα ζητήσουμε να μας πουν το πλάνο προπόνησης που θα συνιστούσαν σε βάθος μιας σεζόν (14 εβδομάδες). Θα απαντήσουμε σε όλους και να τους εξηγήσουμε αν αυτό που πρότειναν είναι σωστό ή λάθος και τι άλλες επιλογές υπήρχαν. Πιθανώς να έχουμε και παράξενες απαντήσεις των εικονικών μάνατζερ για να δούμε πως θα αντιδρούσαν σε μια τέτοια περίπτωση. :)
Για ευνόητους λόγους (διότι δεν είναι σωστό όλοι να μάθουν τα σκιλλς των πιθανών παικτών της εθνικής της επόμενης σεζόν) θα κρατήσουμε έναν μικρό αριθμό για την επόμενη φάση όπου θα τους στείλουμε το excel με τα πραγματικά σκιλλς των παικτών και θα ζητήσουμε να μας πουν πως θα έπαιζαν στα φιλικά που μας έμειναν μέχρι το τέλος.

Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένα όριο για τη συμμετοχή, όλοι μπορούν να πάρουν μέρος, και κανείς να μην ντρέπεται σε περίπτωση που νομίζει πως θα κάνει λάθος μιας και κανείς μας δεν τα ήξερε όλα από την πρώτη μέρα που είναι στο παιχνίδι.
Και επίσης, οτιδήποτε άλλο θέλετε κατά τη διάρκεια αυτού του πρότζεκτ μπορούμε να το συζητήσουμε.

Περιμένω τα mail σας λοιπόν για να ξεκινήσουμε! :)

Advertisement