BuzzerBeater Forums

BB Poland > Drużyna Narodowa [NT] - Sezon 25

Drużyna Narodowa [NT] - Sezon 25

Set priority
Show messages by
From: Bienias

To: MuzG
This Post:
77
248927.203 in reply to 248927.197
Date: 11/4/2013 2:06:08 AM
Overall Posts Rated:
176176
Może tylko na tyle stać naszego "selekcjonera":)

This Post:
77
248927.204 in reply to 248927.202
Date: 11/4/2013 2:29:48 AM
CampoLeony
PLK
Overall Posts Rated:
828828
Second Team:
CampoLeons
Prosisz o minuty i formę graczy a sam od siebie dajesz tyle co nic.. bo chyba widzisz, że opcja ze zdjęciami kobiet nie cieszy się popularnością i zapewne mało kto w ogóle to ogląda..
Więc popraw się i zrób nam dobrze! ;)

This Post:
33
248927.206 in reply to 248927.202
Date: 11/4/2013 3:16:15 AM
Overall Posts Rated:
16491649
Nie, nie w moim stylu jest pisanie takich opisów jakie były w poprzednich sezonach. Nie każdy selekcjoner musi robić wszystko tak samo jak poprzednicy. Ja mam swoją wizję i ją realizuję.

To wyjaw nam ten " top secret" i powiedz na czym ta wizja ma polegac? Jako twoi wyborcy mamy chyba do tego prawo?
Dlaczego nie napiszesz nic o przeciwniku? Ja np. Nie mam bladego pojęcia ile znaczy reprezentacja England w swiecie BB.

Last edited by aimar at 11/4/2013 3:16:48 AM

From: Grucha
This Post:
66
248927.207 in reply to 248927.206
Date: 11/4/2013 3:30:55 AM
Overall Posts Rated:
9797
Oj dajcie spokój czepiacie się biedaka, a on tylko w dobrej wierze chce się podzielić zawartością swojego FAPfoldera :)

This Post:
33
248927.208 in reply to 248927.195
Date: 11/4/2013 3:37:08 AM
Overall Posts Rated:
5555
Rozumiem,że chcesz wprowadzić swój styl i wszystkich innych powalić swoją upartością,ale nie tędy droga.Równie dobrze mógłbyś nic nie pisać i wyszło by na to samo czyli odpychanie od kadry.Lubiłem poczytać to co selecto miał do powiedzenia o kadrze przeciwnika.Robisz w ten sposób otoczkę,wprowadzasz klimat i dzięki temu dajesz innym do myślenia,że ich robota nie jest bezpłciowa.Nie wymagam od Ciebie abyś zaraz pisał 10 stron A4.Zrób tak aby było krótko zwęźle i na temat a kobiety to miły dodatek.

P.S.Zastanów się co by pomyślało 10 różnych osób jakby weszło do twojego gabinetu całego oblepionego w pół nagie baby :)

From: Thurin

This Post:
22
248927.209 in reply to 248927.208
Date: 11/4/2013 4:50:06 AM
Overall Posts Rated:
11131113
Równie dobrze mógłbyś nic nie pisać i wyszło by na to samo

Mam niestety takie samo odczucie. a warto dać coś minimum więcej od siebie, ponieważ 2 tygodnie temu na czacie przez połowę meczu były 3 osoby (ta trzecia przyszła w II kwarcie), a tydzień temu dopiero w połowie IV kwarty przyszło parę osób do będącej trójki czy tam czwórki na czacie.

Jak widać po powyższych komentarzach koncepcja otoczki oparta na wpisach z laskami nie daje rezulatatów.

From: Huanito

This Post:
44
248927.210 in reply to 248927.209
Date: 11/4/2013 5:41:34 AM
Pruszcz All Stars
II.1
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
jaki jest sens upierać się przy tym, że wszystko jest ok, skoro każdy ma obiekcje i uważa, że nie jest ok?

skoro 80% wpisów na forum kadry, to zarzuty co do pracy selekcjonera, to raczej jest coś nie tak i wypadałoby zastanowić się nad tym, aby ten stan zmienić...no chyba, że selekcjoner jest do tego stopnia ignorantem, że ma wylane w zdanie ludzi, którzy pozwolili objąć mu to stanowisko.

też miałbym kilka zarzutów...widzę, że selekcjoner bardziej skupia się na sobie - zbieranie zaszczytów wynikających z pełnienia takiej funkcji czy napawania własnego ego, niż faktycznie na samej kadrze...tylko chciałbym przypomnieć, że kadra to nie selekcjoner...kadra to my wszyscy, a w szczególności osoby, które sezonami w sumie bezinteresownie i za frajer poświęcają swój czas, kasę i kluby, aby wytrenować grajków na rzecz kadry...im to zaszczytów i splendoru nie przynosi, a też chcieliby poczuć się docenieni, traktowani poważnie...choćby poprzez zrobienie tej całej otoczki wokół kadry, czy choć sporadyczny kontakt ze strony samego selekcjonera, z podziękowaniami na dobra robotę czy cokolwiek.

ja też czuję się lekko mówiąc olany jako skaut...bo jestem w sumie zostawiony sam sobie...od początku Twojej kadencji dostałem od Ciebie 1 bb mail - na samym początku, czy chciałbym z Tobą dalej współpracować, bo doceniasz moją pracę z poprzednikami i chcesz, żebym dalej pełnił swoją funkcję...no ok (choć w sumie nie wiem skąd wiesz, czy dobrze wypełniałem obowiązki, ale kit z tym :P )...od tamtego czasu dostałem tylko 1 mail i to od Kozlika, z zapytaniem o młodych 22-23 letnich grajkach w bazie podkoszowych, pytał się czemu nie mam w bazie w ogóle takich grajków i że jeśli z Astą tak zaniedbaliśmy robotę, to będziemy mieli problem za kilka sezonów.

tylko podstawowe pytanie...na podstawie jakiej bazy on wyciąga takie wnioski? bo chyba nie mojej...ja już od kadencji Asty mam w swojej bazie takich grajków i cały czas ją poszerzam...oczywiście ze strony selekcjonera czy jego zastępców było zero kontaktu w sprawie samej bazy - czy to, żeby ją przesłać do wglądu, czy żeby dać mi jakieś wytyczne co do selekcji i treningu tych grajków...tak naprawdę wygląda to tak jakbym ja pracował sam dla siebie i robił swoją prywatną bazę, bo nikogo rezultaty tej pracy nie obchodzą...pracuję wg wytycznych poprzednich selekcjonerów i trochę z własnego wyczucia/doświadczenia.

rozumiem, że zarząd jest taki wszechogarniający wszystko, że kontakt ze skautami jest niekonieczny, a aktualny stan przyszłych kadrowiczów doskonale znany...tylko skąd wtedy pytania o nowych, młodych grajków skoro takowi od dawna w bazie są ;)

nie jestem wielkim przeciwnikiem selekcjonera, ale wygląda na to, że większość z nas czuje się olana i oszukana.

Last edited by Huanito at 11/4/2013 5:48:06 AM

This Post:
22
248927.211 in reply to 248927.209
Date: 11/4/2013 6:24:19 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
40884088
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Michał tak prawdę mówiąc to mógłbyś pisać chociaż jakiś wstęp od meczu, a później jego podsumowanie...Ludzie mają rację. To wątek o kadrze, a nie cotygodniowe wydanie playboya:D Z założenia dupy to miał być tylko taki miły dodatek do wątku o kadrze, a u Ciebie stało się to motywem przewodnim...Dla mnie osobiście tych dup mogłoby w ogóle nie być.

@Kac100
To może Kozlikowy lub "Alowy" styl zobaczymy?

Mój styl poznaliście jak byłem selekcjonerem. Mało wam?:-) Całe dwie kadencje...Co za dużo to nie zdrowo:P

Tak prawdę mówiąc to mój zakres obowiązków jeżeli chodzi o kadrę w tym momencie i tak już wykracza poza moje możliwości.

From: Tomi.

This Post:
1414
248927.212 in reply to 248927.210
Date: 11/4/2013 6:49:37 AM
ASPK
II.3
Overall Posts Rated:
10771077
Second Team:
ASPK Gostynin
A ja zauważyłem od jakiegoś czasu następującą a zarazem przerażającą sytuację. W zasadzie na każdą sugestię czy uwagę pod adresem selekcjonera kontrargument jest ten sam: " Nie, nie w moim stylu"., "To nie mój styl". , " Nie muszę robić wszystko tak samo jak poprzednicy". , "Ja mam swoją wizję i ją realizuję.".

Więc ja się zapytam..
Jaki jest ten styl? Chyba freestyle:-). A jaka wizja? Żadna!
Jestem przekonany, że te pytania tak naprawdę pozostaną bez odpowiedzi bo powyższych tu cytowanych nie uznaję za wystarczający argument.

Długo tu możemy zgłaszać swoje sugestie i wątpliwości bo na pewno nikt nie jest złośliwy tylko widzi co się dzieje.
Dlatego nie waham się napisać tego głośno:
OBECNY SELEKCJONER JEST PO PROSTU NIEKOMPETENTNY.

Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
From: LJno2

This Post:
11
248927.213 in reply to 248927.212
Date: 11/4/2013 7:10:58 AM
Overall Posts Rated:
265265
A ja zauważyłżart d jakiegoś czasu następującą a zarazem przerażającą sytuację. W zasadzie na każdą sugestię czy uwagę pod adresem selekcjonera kontrargument jest ten sam: " Nie, nie w moim stylu"., "To nie mój styl". , " Nie muszę robić wszystko tak samo jak poprzednicy". , "Ja mam swoją wizję i ją realizuję.".

Więc ja się zapytam..
Jaki jest ten styl? Chyba freestyle:-). A jaka wizja? Żadna!
Jestem przekonany, że te pytania tak naprawdę pozostaną bez odpowiedzi bo powyższych tu cytowanych nie uznaję za wystarczający argument.

Długo tu możemy zgłaszać swoje sugestie i wątpliwości bo na pewno nikt nie jest złośliwy tylko widzi co się dzieje.
Dlatego nie waham się napisać tego głośno:
OBECNY SELEKCJONER JEST PO PROSTU NIEKOMPETENTNY.

Samiec alfa raczej zart beta...

Last edited by LJno2 at 11/4/2013 7:11:31 AM

Advertisement