BuzzerBeater Forums

Hellas - III.7 > SEASON 14...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

SEASON 14...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159747.204 in reply to 159747.201
Date: 11/17/2010 4:00:30 PM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Αντωνη θα φαμε σιγουρα μπουγατσα στον κωστακη με τον κομπαρεν μου.
χαχαχα

Ετσι ειναι τα πραγματα ,ακριβως οπως τα λες και σιγουρα η πραγματικοτητα δεν εχει σχεση με αυτο το παιχνιδι.
Εχω εκφραση αρκετες φορες στα φορουμ την αποψη μου ,για το τι πρεπει να διορθωθει ωστε το παιχνιδι να προσομοιασει περισσοτερο την πραγματικοτητα.
Με αποτελεσμα να διαπληκτιστω και να ερθουν τα επακολουθα .
Δυστηχως πηρα την αποφαση ,να σταματησω τις προτασεις για κατι καλυτερο και να το απολαυσω ετσι οπως ειναι.
Ατομα σαν και σενα ειναι σιγουρα ιδανικα ,να κανουν προτασεις προς βελτιωση του παιχνιδιου ,αλλα δεν στο προτεινω.
Ετσι ας απολαυσουμε πρωτα απ ολα τον χαβαλε και επειτα το παιχνιδι με τα καλα και τα στραβα του.

Υποψιν 7/12 με φιλοξενεις στην εδρα σου.
Οποτε ο ηττημενος θα κερασει μπουγατσοκαφεδο ετσι?
χαχαχα

This Post:
00
159747.205 in reply to 159747.204
Date: 11/17/2010 4:12:19 PM
Overall Posts Rated:
3737
ρε μαγκες και γω απο Σαλονικα ειμαι ...Να κανονισουμε καμια ουζοκατασταση καμια μερα οσοι μαζευτουμε ?

This Post:
00
159747.206 in reply to 159747.205
Date: 11/17/2010 4:14:39 PM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Αρα θα το κανουμε ουζομπουγατσοκαφεδο εκει στον Νεαπολη.
Και βεβαια να το κανονισουμε.

This Post:
00
159747.207 in reply to 159747.206
Date: 11/17/2010 5:19:55 PM
Overall Posts Rated:
1010
Φίλε πραγματικά δεν ήξερα ότι είχες βγάλει το Μπίδη... Για μένα αυτός ο παίχτης είναι ο shooter που θέλω από πέρσι στον ΠΑΟΚ και αυτός που μου στέρησε πέρσι το όνειρο της Eureoleague σαν Παοκτζη με τα χρώματα του Πανελληνίου.. Εγώ παίζω 12 χρόνια μπάσκετ από τα 5 μου αλλά είμαι ένα απλό παιδί που παίζει στο εφηβικό των Κουκουβαούνων και πηγαίνει κάθε βράδυ 9 με 11 ένα δίωρο για προπόνηση επειδή το γουστάρει.. Και εγώ έτσι είμαι μπασκετικά ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.. Όταν χάνω πεισμώνω.. Αλλά όταν χάνω άδικα στεναχωριέμαι σαν παιδί και εγώ γιατί ο κόπος μου αλλοιώθηκε από έναν 3ο παράγοντα.. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος το παιχνίδι πιστεύω το έχασα όχι γιατί έχει τόσο καλύτερη ομάδα ούτε γιατί δεν έπαιξα σωστά.. Το έχασα πιστεύω και είμαι σίγουρος πια επειδή οι κύριοι διαχειριστές μπορεί να λένε ότι θέλουν αλλά νομίζω ότι δίνουν σοβαρή βαρύτητα σε αυτούς που έχουν supporter και αγωνιστικά τελικά και προσαρμόζουν έτσι την μηχανή παιχνιδιού.. Και ο λόγος που σκέφτομαι να τα παρατήσω και να δώσω την ομάδα στον αδερφό μου ή να την κάνω εικονική είναι αυτός.. Γιατί εγώ είμαι 17 και δεν γουστάρω να τα σκάω για να κερδίζω... Δεν μου το επιτρέπω από την στιγμή που δεν εργάζομαι να δίνω τα λεφτά του μπαμπά στο buzzer.. Και επειδή δεν γουστάρω να με δουλεύουν και να λένε ότι δεν επηρεάζει το Supporter τους αγώνες ενώ αυτοί να κάνουν ότι γουστάρουν... Και δεν είμαι τρελός και το είδα μια μέρα ότι έχασα και τα λέω αυτά.. Δείτε τον περσινό τρίτο τελικό της Α1 και θα καταλάβετε.. Δείτε πόσο δίκαια το Supporter του Asigrathtou πήρε το πρωτάθλημα από τον Olympiako που δεν έχει βάλει.. Όλα για έναν σκοπό γίνονται και επειδή δεν γουστάρω να με κοροιδεύουν γιατί σαν άτομο δεν νομίζω να αξίζω κάτι τέτοιο για αυτό μιλάω έτσι και για αυτό δεν με αντιπροσοπεύει πια το παιχνίδι γιατί σε περίοδο οικονομικής κρίσης λογικό είναι να θέλουν να βγάλουν λεφτά έστω και εξαπατώντας μερικοί γιατί τόσο τιμή έχουν και τόσο από τέτοια... Αυτά από μένα καλό σας βράδυ.. Το τι θα γίνει με την ομάδα μου από την στιγμή που ανήκω στον όμιλο θα το αναγγείλω σύντομα μόλις αποφασίσω καθώς νομίζω ότι σας αφορά όλους...

This Post:
00
159747.208 in reply to 159747.207
Date: 11/17/2010 5:30:18 PM
Overall Posts Rated:
33
afou les gia to supporter...giati oi filoi sou palikarades kai allos enas...exoun ftasei ekei pou eftasan kai den exoun supporter? ;/ tholwneis kai les xazomares..

This Post:
00
159747.209 in reply to 159747.207
Date: 11/17/2010 5:57:38 PM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Οπως λες ο Olympiacos B.C. που δεν ειναι υποστηρικτης κοιτα που βρισκεται και με τη διαρκεια.
Δεν ξερω αν κατι παιζει, παντως με τους υποστηρικτες δεν παιζει τιποτα.
Εγω εγινα υποστηρικτης για να παιζω σε ιδιωτικα πρωταθληματα με τα φιλαρακια ,γιατι ειναι αδυνατον να ειμαστε στον ιδιο ομιλο.
Αν ηταν ετσι οπως τα λες εγω δεν θα επρεπε να χασω απο τον MEVSKI για παραδειγμα και ολοι οι αλλοι απο καποιους αλλους αντιπαλους.
Μην ψαχνεις αιτιολογια για την ηττα και ουτε ειναι αποτυχια.
Οταν παιζεις μπασκετ και χανεις εισαι τσαντισμενος και δικαιολογημενα και ξερεις οτι κατι δεν πηγε καλα.
Εδω ειναι κατι σαν ρουλετα ως ενα μεγαλο βαθμο ,οποτε το μοναδικο που εχεις να πεις ειναι γαμω την καταδικη μου.
Χαλαρωσε και πρωσπαθησε να χαιρεσαι τα καλα του παιχνιδιου ,την καζουρα ,τον χαβαλε ,την αγωνια κ.τ.λ.

This Post:
00
159747.210 in reply to 159747.205
Date: 11/17/2010 6:06:33 PM
Overall Posts Rated:
9696
ρε μαγκες και γω απο Σαλονικα ειμαι ...Να κανονισουμε καμια ουζοκατασταση καμια μερα οσοι μαζευτουμε ?

ki egw thesniki eimai gia metaptyxiako!

Psitheite gia auto to savvato mesimeraki gia kafe kapou kentro. Na syzitisoume (kai na stisoume!! :p) tin agwnistiki tou savvatou!!

This Post:
00
159747.211 in reply to 159747.209
Date: 11/17/2010 6:39:39 PM
Overall Posts Rated:
11
Πολύ καλό μήνυμα Αντώνη, συμφωνώ και εγώ. Αν και δεν μπορούμε να αποδείξουμε κάτι και ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Πιστεύω ότι αν ίσχυαν αυτά που λέει ο Dirk για τους υποστηρικτές, κάποια στιγμή εμείς οι υπόλοιποι θα το καταλαβαίναμε και θα παρατούσαμε το παιχνίδι, οπότε δεν τους συμφέρει...

Οι υποστηρικτές βοηθούνται με άλλο τρόπο (πρόσβαση σε αναλυτικότερα στατιστικά, δυνατότητα να ψάχνουν καλύτερα στις μεταγραφές κ.ο.κ.)

Ρε παιδιά, πολλοί από Θεσσαλονική σε αυτόν τον όμιλο!! (σας ζηλεύω που έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε και να τα πείτε από κοντά)

Dirk και εγώ Κουκουβάουνες μένω...

This Post:
00
159747.212 in reply to 159747.196
Date: 11/17/2010 6:52:18 PM
Overall Posts Rated:
11
Καλως ηρθες φιλε(τι φιλος δηλαδη ,μου ειχες παρει το ματς με ενα ποντο χαχαχα).
Δεν υπαρχει λογος προσαρμογης ,γιατι οι περισοτεροι απροσαρμωστοι ειμαστε ,οποτε αποπροσαρμωσου καταληλα.
Το θεμα ειναι η ενεργος συμετοχη ,μονο ετσι ζεις το χαβαλε.

Σωστός, χαχα! Όντως τα σχόλια-πειράγματα σε κάθε αγωνιστική έχουν τη χάρη τους!!

Άντε να ξεπεράσουμε τα τελευταία φορτισμένα μηνύματα και να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας..

Παρεμπιπτόντως, αν σε νικήσω και στην έδρα σου τι θα γράφεις? (χαχα)

This Post:
00
159747.213 in reply to 159747.212
Date: 11/18/2010 6:47:32 AM
Overall Posts Rated:
1010
Κάτσε φίλε γιατί μπορεί και να σε ξέρω.... Δώσε μου όνομα και επίθετο και ηλικία αν θες.. Η Facebook.. :P Όσο για αυτό με το Supporter πιστεύω ότι ισχύει αλλά γίνεται διακριτικά για να μην καταλάβει κανείς τίποτα.. Όσο για τους φίλους μου που έχουν φτάσει εκεί ήρεμα ο ένας παίζεις από την σεζόν 6 και ο άλλος από την 8 νομίζω.. Άσε που ο δεύτερος είναι φοιτητής και κάθεται με τις ώρες στο PC για αγοροπωλησίες καθώς και έχει την δυνατότητα να μπαίνει ότι ώρα θέλει γιατί όλοι ξέρουμε το πρόγραμμα των φοιτητών.. Κλείνοντας να ζητήσω συγνώμη για αυτά που είπα σε όλους και να απολογηθώ θα συνεχίσω να παίζω αν και πιστεύω ότι αυτό με τους Supporters ισχύει σε διακριτική μορφή.. Τέλος πάντων λάθος αντίδραση από μέρους μου και επειδή έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου οφείλω μια μεγάλη συγνώμη σε όλους για την αναστάτωση την οποία προκάλεσα ίσως χωρίς λόγο...Καλή συνέχεια σε όλους παίδες και φίλε Τραιανέ δώσε μου αν θες τα στοιχεία σου γιατί μπορεί να γνωριζόμαστε.. :P

This Post:
00
159747.214 in reply to 159747.213
Date: 11/18/2010 6:58:40 AM
Overall Posts Rated:
33
nai alla den exoun supporter ekei thelw na kataliksw vre kaia rakse sto game game einai!

Advertisement