Ελα να ακουω προγνωστικά!!!! Η σημερινή αγωνιστική σε μας τους κόκκινους ειναι με 2 μεγαλα ντερμπυ! παιζουμε οι 4 πρωτοι μεταξύ μας! Με τον φαιτ να εχει ευκαιρία να ξαναμπει για τα καλά για την πρώτη θέση , ειδικά αν ο ηρακλης κερδισει εμενα, μιας κ εχει αγωνα με τον ηρα την τελευταια αγωνιστικη. Θα ειναι ολα στο χερι του μονο δηλαδη. Τωρα για εμας τους άλλους τρεις όλα τα ενδεχόμενα είναι δυνατά. Λοιποοοον:
Ξεκινάω με τους μπλε
Smerna - Suncity : διπλο. ο σαν θέλει την νίκη για να διατηρηθεί 2ος
Βρασιδας - Στοουν: διπλό . Για τους ιδιους λόγους
Βεβαια smerna k brasidas λογικα θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την 7η θέση που τους διασταυρώνει με τον Αρη. Έχουν τον μεταξυ τους αγωνα στην έδρα του σμέρνα, αλλά κάποιος μπορεί να θέλει να ξεχωρίσει απο τωρα.
Ολυμπος - Βυζαντινοί : Ασσος
Χώραφα - Αίας : πολύ δυσκολο ματς. Πίστευω θα μιλήσει η έδρα , αν ο χωραφα θέλει να μπει στα πλειοφ
Κ στους κόκκινους
Ηρα - Κλάιν : Πολύ δυσκολο ματς. Μένει να δούμε αν ο ηρα εκανε σωστά που άφησε το ματς την προηγουμενη αγωνιστική στον Λένι για να χτυπήσει αυτό. Λογικά θα παιχτούν ψηλές διαθέσεις, κλειστό ματς χωρίς πολλές εκπλήξεις (μάλλον). Εγω είμαι "υποχρεωμένος" να το πω διπλό :)
Φαιτ - Λενι : Το άλλο μεγάλο ματς. Εχω πίστη στην εδρα οποτε ασσος. πολυ καλες ομάδες κ οι δυο, μένει να δούμε τις διαθέσεις.
Βασιλίτσι - Ταλεπωριακος : Λογικά άσσος. Απο τις καλές μας ομάδες ο Βασιλίτσι
Αρης - Ζάπα : Κανονικά θα έλεγα άσσο , αλλά η έλλειψη κινίτρου για τον αρη κ η τελευταια ευκαιρια να μπει στα πλειαουτ για τον ζαπα θα με κανουν να πω διπλό.
Αυτάαααα! Μακαρι να μαι στο pc στις 18.30 κ να ειμαστε πολυ στο chat να κανουμε χαβαλε
Last edited by koutsoukman at 10/4/2011 6:51:38 AM