BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > season 11

season 11

Set priority
Show messages by
This Post:
00
123504.206 in reply to 123504.205
Date: 2/6/2010 4:32:54 AM
Overall Posts Rated:
7676
Σήμερα λέω να δώσω κι εγώ προγνωστικά, έτσι επειδή είναι δύσκολη αγωνιστική κι επειδή ποτέ δεν ήμουν καλός στο στοίχημα! Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Bulls of Paros Thrylos BC 1 (derby αλλά πιστεύω ο Bulls έχει πλέον καλύτερη ομάδα.)

Low Gravity Olympiakos 2007 2 (πολύ ανεβασμένος ο ολυμπιακός αλλά θα ναι πολύ δύσκολο ματς.)

patatokioftedes ARIS1914 1X2

AO Kentavros Dafnis Olympiacos B.C. 2 (Θεωρητικά εύκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό κ δεν νομίζω να το χτυπήσει ο Κένταυρος.)

Atsalakotoi B.C. Peristeri Lakers 1 (Μετη φόρα που χει πάρει ο 307 λελέ πιστεύω το χει το ματσάκι, derbάρα όμως, με τη διαφορά κάτω από τους 5 πόντους.)

voutirostopsomimou ΑΕΚΑΡΑ 2 (Πιστεύω ήρθε η ώρα η ΑΕΚΑΡΑ να κάνει το μεγάλο μπάμ και να πάρει τα πάνω της.)

Asingratitos BC MartiouUnited 1 (Και άνετα, δεν πιστεύω ο Martiou να το χτυπήσει το ματς αλλά να μαζέψει διάθεση.)

Iron Maiden 13 AEK Mesochoras 1 (Άλλο ένα derby πιστεύω θα μιλήσει και η διάθεση, το πιο δύσκολο ματς της αγωνιστικής.Θα πάω κόντρα στον "νόμο" που θέλει να χάνει ο Iron με ένα πόντο διαφορά!!)

This Post:
00
123504.207 in reply to 123504.206
Date: 2/6/2010 8:32:35 AM
Overall Posts Rated:
11
Aναμένεται καταπληκτική αγωνιστική όντως και φαίνεται και απο τα προγνωστικά και των δύο έχουν λογική! Νομίζω θα παρακολουθήσουμε με κομμένη την ανάσα τα παιχνίδια σήμερα! Είναι μια αγωνιστική η οποία μπορεί να κρίνει τα πάντα, από απευθείας υποβιβασμούς μέχρι τις πρωτιές στους 2 ομίλους αλλά και συνολικά. Θα τολμήσω και εγώ να πω οτι Αν ο ασυγκράτητος περάσει από την καυτή έδρα του Μαρτίου τελειώσε το θέμα της κατάκτησης του τίτλου και για φέτος. Ενώ για μένα και την Αεκάρα μπορεί να προκύψει συνδυασμός αποτελεσμάτων που να μας κάνει να κουνήσουμε μαντήλι από τώρα αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνουν όλα ανοιχτά -αν επαληθεφθούν τα προγνωστικά του Γιάννη-.

Γιάννη οι παίχτες μου, μου είπαν να σε ευχαριστήσω για το προγνωστικό σου, αποτέλεσε τονωτική ένεση ψυχολογίας :Ρ

Life is too short to cry, Long enough to try
This Post:
00
123504.208 in reply to 123504.207
Date: 2/6/2010 2:21:03 PM
Overall Posts Rated:
11
Μια και περιχαρής σήμερα, αφού δεν έχασα στον πόντο, θα σχολιάσω την κίνηση της σημαντικής αυτής αγωνιστικής.

Atsalakotoi - Lakers --- Μεγάλη νίκη για τον περιστέρη, με την περιφέρεια του να μοιάζει ασταμάτητη. Μάλλον η επιλογή του ατσαλάκωτου για 1-3-1 αποδείχτηκε βούτυρο στο ψωμί των περιφεριακών του αντιπάλου.

Kentayros - Olympiakos B.C. --- Υγιεινός περίπατος για τον πρωτοπόρο των υπέροχων, ενώ η επιλογή για λόου ποστ δε φαίνεται να βοήθησε τον κένταυρο, αφού οι ψηλοί του έμειναν σε ρηχά νερά.

Low - Olympiakos 2oo7 --- Ο άλλος ρεμβάζει στην Αράχωβα και τα παληκάρια του καταθέτουν ψυχή στο παρκέ! Παρότι δεν έβαλε ότι καλύτερο είχε ο Ολυμπιακός, η διαφορά στη διάθεση έκανε τη διαφορά και έστειλε στην παράταση ένα παιχνίδι στο οποίο ο Λόου ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια. Εκεί τη διαφορά έκαναν οι αναπληρωματικοί - ο θεός να τους κάνει-.

voutiro - Aekara --- Κλειστό και ενδιαφέρον παιχνίδι, μάλλον προδόθηκε από την αντοχή του ο ρανταπλάν και η Αεκάρα με μεγαλύτερη πληρότητα και πλουραλισμό πήρε την πολύ σημαντική νίκη που την ξαναβάζει στο παιχνίδι. Το ρίσκο με την 3-2 περιόρισε τον Μονίλ, όμως η Αεκάρα πήρε λύσεις από παντού. Μας τρόμαξε με την απόδοση του ο Μενέντεζ, που να προπονηθεί κιόλας...

Maiden - Middle earth --- Σημαντική νίκη που διατηρεί τις ελπίδες μου και βουλιάζει -δυστυχώς- την ΑΕΚ. Η ομάδα έκανε φοβερό παιχνίδι με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 34 πόντους παρότι η ΑΕΚ έπαιξε με μεγαλύτερη διάθεση και εντός έδρας. Ο λαός τώρα περιμένει να αποθεώσει τους θριαμβευτές στο κλειστό του Βοτανικού!

patato - Aris --- Εκπληκτικό παιχνίδι που προκάλεσε εμφράγματα με τον κιοφτέ αν και μπροστά για 3 περιόδους να στέλνει το ματς στην παράταση στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Εκεί όμως ούτε η διάθεση, ούτε τα φοβερά επιθετικά ratings τον έσωσαν και ο Άρης με την περιφέρεια σούπερ σε άλλο ένα παιχνίδι πήρε τη μεγάλη νίκη.

Bulls - Thrylos --- Εύκολη νίκη για το θρύλο, αφού έπεσε πάνω στην προπόνηση των ταύρων. Παρέμεινε έτσι στο κυνήγι της τρίτης θέσης, ενώ ο Παριανός έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Asygkratitos -onoma kai prama- Martiou --- Η τιτανομαχία της αγωνιστικής έληξε με μεγάλη νίκη του αήττη εεεε του ασυγκράτητου. Καρδιά πρωταθλητή έδειξαν οι παίχτες του αετού, αφου παρόλο τον τραυματισμου του Σέρμπικς στο 4' μόλις, έδειξαν χαρακτήρα και χτύπησαν στο πλέον κρίσιμο σημείο. Ο έριξον έκανε τα πάντα αλλά δεν έφτανε καθώς ο Μαρτίου δεν είχε βοήθειες από τον πάγκο, αντίθετα από το μόνιμο πρωταθλητή.

Life is too short to cry, Long enough to try
This Post:
00
123504.209 in reply to 123504.208
Date: 2/7/2010 11:49:50 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Ο λόγος που έχασα είναι πολύ απλός...
Πως μπορώ να κερδίσω μία ομάδα με ένα τέτοιο όνομα...?!?
ΑΕΚΑΡΑ!!!!!

Προσκυνώ στη Βασίλισσα

From: lAzaRo
This Post:
00
123504.214 in reply to 123504.213
Date: 2/9/2010 1:24:57 PM
Overall Posts Rated:
66
Μετα ΚΑΙ απο αυτη την αγωνιστικη φαινεται οτι εχουμε ουσιαστικα 2 ομιλους: ο πρωτος με 5 ομαδες και ο δευτερος με 11. Ο πρωτος εχει παλι 1-2 ομαδες που ξεχωριζουν. Στον δευτερο εχουμε στην πραγματικοτητα 11 ομαδες οι οποιες παρα τις οποιες μικρες-μετριες διαφορες τους μπορουν να νικησουν ανα πασα στιγμη η μια την αλλη. Με αλλα λογια, χαμος.. Χαμος που θα κρατησει ΣΙΓΟΥΡΑ ως το τελος..

Οφειλω να πω ενα ευγε στο maiden που πραγματικα μετα την προσθηκη του νεου του γκαρντ εχει αλλαξει επιπεδο στους τελευταιους 2 αγωνες, την καταλληλη δηλαδη στιγμη.. Απιστευτη περιφερειακη αμυνα και πολυ ισορροπημενη ομαδα.. Πονταρω τον οβολο μου πως θα παλεψει να γλιτωσει ακομη και τα play out αν συνεχισει ετσι.. Μπραβο ρε φιλε..

Advertisement