BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 17

Season 17

Set priority
Show messages by
This Post:
11
190906.205 in reply to 190906.204
Date: 10/1/2011 6:13:54 AM
aris 2009
III.16
Overall Posts Rated:
2828
Απο μια μπαλιτσα ΗΡΑ και ΚΛΕΙΝ Αυτο σαν απαντηση,νομιζω οτι με αυτον τον τροπο δειχνω πιο πολλα την συγκεκριμενη στιγμη
απο οσα θα μπορουσα να γραψω.

This Post:
00
190906.206 in reply to 190906.205
Date: 10/1/2011 9:42:07 AM
Overall Posts Rated:
170170
:) :)

Πρόσεχε, γιατί θα καταγγείλω προσπάθεια δωροδοκίας για το σημερινό παιχνίδι. :P

This Post:
00
190906.207 in reply to 190906.206
Date: 10/1/2011 2:35:51 PM
Overall Posts Rated:
2525
χχαχαχαχαχχαχαχαχαααααα αστα αυτα τωρα ... σου εδωσε το παιχνιδι αμαχητη....

This Post:
00
190906.208 in reply to 190906.207
Date: 10/2/2011 12:25:57 PM
Overall Posts Rated:
11
Μπορώ να πω ότι το τελικό αποτέλεσμα μου άρεσε, αν αναλογιστείς ότι με χαλαρά εγώ και τον αντίπαλο να παίζει κανονικά τελείωσε το ματς στους -12.Ίσως σε κανονική διάθεση να διαφορετικό το αποτέλεσμα

Το πρώτο τεστ του Akgül ήταν αρκετά θετικό.Ίσως στην ευστοχία να είχαμε ένα θέμα.Το 40% με 0/2 σε κίνηση δεν μου άρεσε.Ίσως σε τρέξε σούταρε να αποδώσει καλύτερα.Τα 15 rebounds ήταν καλός αριθμός, ωστόσο οι PF του fight από οτι είδα δεν φημίζονται για τα rebound τους.

Τώρα συνεχίζω να κοιτάω τα κενά της ομάδας και να καλύψω όσα περισσότερα μπορώ πριν τα play out.

Last edited by Xristoudoulos at 10/2/2011 12:26:07 PM

This Post:
00
190906.209 in reply to 190906.208
Date: 10/4/2011 6:48:35 AM
Overall Posts Rated:
170170
Ελα να ακουω προγνωστικά!!!! Η σημερινή αγωνιστική σε μας τους κόκκινους ειναι με 2 μεγαλα ντερμπυ! παιζουμε οι 4 πρωτοι μεταξύ μας! Με τον φαιτ να εχει ευκαιρία να ξαναμπει για τα καλά για την πρώτη θέση , ειδικά αν ο ηρακλης κερδισει εμενα, μιας κ εχει αγωνα με τον ηρα την τελευταια αγωνιστικη. Θα ειναι ολα στο χερι του μονο δηλαδη. Τωρα για εμας τους άλλους τρεις όλα τα ενδεχόμενα είναι δυνατά. Λοιποοοον:

Ξεκινάω με τους μπλε

Smerna - Suncity : διπλο. ο σαν θέλει την νίκη για να διατηρηθεί 2ος

Βρασιδας - Στοουν: διπλό . Για τους ιδιους λόγους
Βεβαια smerna k brasidas λογικα θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την 7η θέση που τους διασταυρώνει με τον Αρη. Έχουν τον μεταξυ τους αγωνα στην έδρα του σμέρνα, αλλά κάποιος μπορεί να θέλει να ξεχωρίσει απο τωρα.

Ολυμπος - Βυζαντινοί : Ασσος

Χώραφα - Αίας : πολύ δυσκολο ματς. Πίστευω θα μιλήσει η έδρα , αν ο χωραφα θέλει να μπει στα πλειοφ

Κ στους κόκκινους

Ηρα - Κλάιν : Πολύ δυσκολο ματς. Μένει να δούμε αν ο ηρα εκανε σωστά που άφησε το ματς την προηγουμενη αγωνιστική στον Λένι για να χτυπήσει αυτό. Λογικά θα παιχτούν ψηλές διαθέσεις, κλειστό ματς χωρίς πολλές εκπλήξεις (μάλλον). Εγω είμαι "υποχρεωμένος" να το πω διπλό :)

Φαιτ - Λενι : Το άλλο μεγάλο ματς. Εχω πίστη στην εδρα οποτε ασσος. πολυ καλες ομάδες κ οι δυο, μένει να δούμε τις διαθέσεις.

Βασιλίτσι - Ταλεπωριακος : Λογικά άσσος. Απο τις καλές μας ομάδες ο Βασιλίτσι

Αρης - Ζάπα : Κανονικά θα έλεγα άσσο , αλλά η έλλειψη κινίτρου για τον αρη κ η τελευταια ευκαιρια να μπει στα πλειαουτ για τον ζαπα θα με κανουν να πω διπλό.

Αυτάαααα! Μακαρι να μαι στο pc στις 18.30 κ να ειμαστε πολυ στο chat να κανουμε χαβαλε

Last edited by koutsoukman at 10/4/2011 6:51:38 AM

This Post:
00
190906.210 in reply to 190906.209
Date: 10/4/2011 8:17:23 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ξεχασες να μας αναφερεις οτι και εσυ στην προτελευταια αγωνιστικη που παιζω εγω με τον Φαιτ , παιζεις με τον Λενι.... ακομα μια δυσκολη αγωνιστικη για την τετραδα!!
Για να δουμε τι προγραμματισμο εχουν κανει ολοες οι ομαδες ....
Στα σημερινα παιχνιδια , ολα τα υπολοιπα επισκιαζονται απο τα δυο μεγαλα ντερμπι των κοκκινων. Στο παιχνιδι του Λενι με τον Φαιτ πιστευω οτι ειναι καθαρος ασσος ( φαιτ) μιας και ο Λενι πηρε αυτο που ηθελε το Σαββατο και πολυ πιθανον να κατεβει χαλαρα.
Στο δικο μας παιχνιδι , ολα ειναι ανοιχτα , ο αντιπαλος ειναι μια πολυ καλη ομαδα με σταθερη πορεια με λιγες εκπληξεις ....που οφιλο να ομολογισω οτι ισως και να ειναι βαση προγραμματος!!
Οι τελευταιες πληροφοριες που εχω απο τα κοριτσια ειναι οτι 3 βασικα μελη τις αντιπαλης ομαδας πιθανον να μην μπορεσουν να βγαλουν τον αγωνα μιας και εδω και 2 βραδυα εχουν καταναλωσει αρκετο αλκοολ και εχουν περιελθει σε ομαδικη συνεβρεση με τα κοριτσια. Το μονο που απομενη ειναι να δουμε ποσο καλη αντοχη εχουν οι παιχτες και τι αποδωση θα εχουν στο σημερινο παιχνιδι....
Η ομαδα μας ειναι ετοιμη και συγκεντρομενη στο στοχο μας ,που ειναι η νικη στο σημερινο παιχνιδι!!
Τα πλανα μας εχουν δουλευτει εδω και 2 εβδομαδες και θεωρουμε οτι βρισκονται οι παιχτες μας σε καλη φορμα.Τα υπολοιπα μεσα στο γηπεδο

From: teo_biz
This Post:
11
190906.211 in reply to 190906.210
Date: 10/4/2011 9:58:21 AM
Overall Posts Rated:
2222
aias euosmou - Xwrafa Peristeri club (2) Δυσκολο ματς αλλα παω με τον χωραφα

suncity - SMERNA (1) Λογικα θελει την νικη ο sun για να εχει ευκαιρια για τη 2η θεση

Stonedreamers - brasidas (1) Το ιδιο ισχυει για τον stone

Βυζαντινοί - OLYMPOS.BC (2) Ευκολη νικη εδω....

Leniarniakos - fightclub (1) Απλα λογω ετοιμοτητας κ μονο... Δυσκολο ματς κ δω....

kleinmein - Herkules B.c. (2) Εδω θα γινει σφαγη αλλα πιστευω εδρα...

Za(p)patistas - aris 2009 (2) Και οι 2 καιγονται για διαφορετικους λογους... zappa λογω play out και aris λογω 5η θεση...

TaleporiakosB.C - VASILITSI (2) Εχω κανει τα ευκολα δυσκολα κ ο taleporiakos εχει ανεβει πολυ με τις μεταγραφες κ γω εχασα δυναμικο λογω οικονομικων... Ελπιζω να το παρω αν και θα ειναι δυσκολος αγωνας...

This Post:
00
190906.212 in reply to 190906.211
Date: 10/4/2011 4:20:38 PM
Overall Posts Rated:
11
Σκεφτόμουν να το χτυπήσω το ματς αλλά δεν είχα λόγο.Κοιτάω να ανεβάσω τον ενθουσιασμό μου.Άλλωστε με νίκη επί του Ζάπα κλειδώνω την 7η θέση που είναι το βασικό που λογικά θα έρθει πιο εύκολο από το να προσπαθούσα να χτυπήσω εσένα.

Ωστόσο και σήμερα ήμουν ευχαριστημένος από την εμφάνιση.-12 σε χαλαρό mode. Ο Akgül δεύτερο συνεχόμενο ματς που δείχνει καλά πράγματα.

Κλασικό παράδειγμα για το πως η 3-2 μπορεί να κερδίσει εσωτερικά συστήματα.16 λάθη εκ των οποίων τα 8 ήταν κλεψίματα σε πάσες.Η μπάλα προσπάθησε να πάει στον Matrice αρκετές φορές με αποτέλεσμα το λάθος.Η άμυνα μου δεν μου αρέσει ωστόσο στην περιφέρεια.Ελπίζω να πάνε τα πράγματα όπως θέλω και να πάρω έναν SG πριν τα play out ώστε να είμαι σε καλύτερη κατάσταση.

This Post:
00
190906.213 in reply to 190906.212
Date: 10/4/2011 5:15:28 PM
Overall Posts Rated:
2222
Πολυ καλο παιχνιδι απο την μερια σου. Εμενα δεν πηγε κ τοσο καλα οπως θα ηθελα... Ο Glowienka επαιξε μολις 14 λεπτα και απεβληθη με 6 φαουλ, εκει με ειχες ανετα οταν εμπαινε η μπαλα στη ρακετα... Ευτυχως που η περιφερια μου λειτουργει ακομα και χωρις τους παλιους παιχτες που ειχα... Εχεις πολυ ικανη ομαδα κ μπορεις να χτυπησεις ανετα καλυτερες θεσεις με προσθηκη ενος η δυο παιχτων ακομα....

This Post:
00
190906.214 in reply to 190906.213
Date: 10/4/2011 6:39:37 PM
Overall Posts Rated:
11
Αυτές τις προσθήκες ψάχνω. Έχω χρόνο για έναν καλό SG.Μετά τα άλλα θα έρθουν πιο εύκολα. Από την νέα season συνεχίζουμε ακάθεκτοι.Στόχος...η παραμονή.

This Post:
00
190906.215 in reply to 190906.210
Date: 10/6/2011 5:26:00 AM
Overall Posts Rated:
170170
Ξεχασες να μας αναφερεις οτι και εσυ στην προτελευταια αγωνιστικη που παιζω εγω με τον Φαιτ , παιζεις με τον Λενι.... ακομα μια δυσκολη αγωνιστικη για την τετραδα!!
Για να δουμε τι προγραμματισμο εχουν κανει ολοες οι ομαδες ....

Όντως, δεν το είχα προσέξει. Είναι ο τελευταίος σοβαρός κόμβος για τις τελικές κατατάξεις.
Στα του προχτεσινού αγώνα, η επιδραση των κοριτσιών επιασε τελικα μόνο στον Βλάχο μιας κ αλλού πατούσε κ αλλού βρισκοταν κ ο Ποντίκης εκανε οτι ήθελε. Ευτύχως οι υπόλοιποι σταθηκαν στο ύψος των περιστάσεων κ πήραμε μια μεγάλη νίκη. Ειδικά ο Κροντίρας κ ο Λιότα κάνανε το κάτι παραπάνω κ έτσι κάναμε ενά σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση για πρώτη φορά στην ιστορία μας!!!! Γενικά αυτο το ματς πέρα της κρισιμότητας , ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε την ετοιμότητα της ομαδας σε καποια πράγματα κ έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος!!!!
Στα άλλα ματς ο Φάιτ το καθάρισε εύκολα, ενώ στους απέναντι ο Βρασίδας έκανε ενα πολύ μεγάλο βήμα για να μην διασταυρωθεί με τον Αρη, με την μεγάλη νίκη του με τον Στόουν

Advertisement