Κατι ασχετο με τους ομιλους μας αλλα πολύ σχετικο με το πώς δημιουργειτε μια ομαδα σε βαθος χρονου.
Καπου στην 7-8 σεζον ένα συγγενικο προσωπο με παρακαλεσε να μπει στο παιχνιδι ,για λογους κοινης χρησης του υπολογιστη ρωτησα τον τοτε GM Macedonian (Nικο) και τους ΒΒ και πηραμε το πρασινο φως.
Ετσι λοιπον εγινε η ομαδα HERCULES BCS!
(27821)Ξεκινοντας ο panoukos (Παναγιωτης) μου δηλωσε ότι θελη να φτιαξει παιχτη για την Εθνικη και σε 2-3 χρονια να με προσπεραση!
Εγω τοτε ημουν στην 2η κατηγορια με προοπτικη για Α1 ασχετα που εμπλεξα με την παρατημενη Εθνικη και υποβαθμισα την ομαδα μου?
Μετα από τοσες σεζον ο Παναγιωτης δουλεψε υπομονετικα εβγαλε παιχτη
(9421102) που επαιξε στην Εθνικη τον μοσχοπουλησε και με μια οικονομικη τακτικη αυτην την στιγμη βλεπω την ομαδα του και μου τρεχουν τα σαλια!
Διεκδηκη την ανοδο στην 2η κατηγορια και είναι στους 8 του κυπελλου με μια συμπαγη ομαδα των 215 χιλιαδων σε ροστερ !
Ένα θα σας πω …αυτην την στιγμη εχει τοσο χρημα ώστε αν θελει με μεταγραφες κατακτα ανετα το κυπελλο!
Ριξτε μια ματια σε αυτόν τον παιχτη που εχει στη λιστα μεταγραφων!....καπως ετσι είναι σχεδον η ομαδα του σε μικροτερη κλιμακα φυσικα.
Ο παιχτης αυτην την στιγμη για οσους δεν τον προλαβουν στην transfer list
(15131689).
Σούτ με Άλμα: εκπληκτικός
Εμβέλεια Άλ.: διαπρεπής
Περ. Άμυνα: θαυμάσιος
Χειρισμός: δημιουργικότατος
Μπάσιμο: δημιουργικότατος
Πάσες: καταρτισμένος
Εσ. Σούτ: διαπρεπής
Εσ. Άμυνα: διαπρεπής
Ριμπάουντς: δυνατός
Τάπες: αδέξιος
Αντοχή: μέτριος
Ελ. Βολές: δυνατός
Εμπειρία: μέτριος
Κερδισε με την υπομονη του……το φερνω σαν παραδειγμα για το πώς κτιζωνται η μεγαλες ομαδες!
Last edited by Tyfonas at 4/8/2012 9:39:04 AM