Γυρω στις 14.000 ειναι καλα νομιζω..
πρόσεξέ το αν ανεβείς.είναι καλή ευκαιρία πάντα να βγάζεις λεφτά την πρώτη χρονιά σε καλύτερη κατηγορία.πρόσεξε τις τιμές λοιπόν.
γκοεσας θα πωληθει γιατι θελω πια κατι διαφορετικο ..ενα παικτη που να εχει περιθωρεια εξελιξης ..πιστευω ηρθε το πληρωμα του χρονου να τον πουλησω..
πάντα μου άρεσε.δεν ξέρω που έχεις πάει τις αντοχές βέβαια.λογικά όχι πάντως στο 7 οπότε και φαίνεται η διαφορά.
μόλις τον βγάλεις,θα σου τη γνώμη μου.νομίζω σε κούρασε γιατί δεν πήρες ποτέ αυτά που περίμενες να πάρεις.
αλλά το να θέλεις κάτι διαφορετικό ή κάτι φτηνότερο είναι λογικό και σεβαστό.
ο κροζιερ θα φυγει απλα για να ερθει καποιος καλυτερος..με 13 αμυνα στην α2 θα εχει προβληματα ..εχει και θεμα με τα φαουλ
οι μισθοί είναι θέμα πάντα.και ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα,προτιμώ πάντα άμυνα.απλά θέλω καλά δεύτερα (που είναι και τζάμπα)για την επίθεση.
εγώ πάλι θέλω να φτιάξω τα εσωτερικά του Σιδηρό.το μόνο τζάμπα όμως είναι το εσωτερικό σουτ.
τα ριμπ και η άμυνα έχουν κόστος δυστυχώς.δεδομένου λοιπόν ότι στην ΙΙΙ στέκεται όπως είναι μια χαρά,ίσως του δώσω μόνο εσ.σουτ το οποίο είναι τζάμπα και για τον Κουλού.
άρα πάω μάλλον του χρόνου για λίγο από όλα.λίγο μπάσιμο,λίγο περ.άμυνα,λίγο πάσα,λίγο εσ.σουτ,λίγη αντοχή,λίγο βολές.
μάλλον έτσι.
άντε τώρα να φτιάξω ρόστερ με τόσα πολλά κατά νου!χαχαχαχαχα
θα ξεκινήσω με περ.άμυνα να πάρει ο Κακλά.μετά στο καπάκι μπάσιμο ώστε μόλις ανεβάσει ο Κακλά να φύγει.
έπειτα εσ.σουτ σε Τζόκοβιτς,Κουλού,Σιδηρό.
και μετά προπόνηση στον άσο.
σε περίεργες εβδομάδες βέβαια σκέφτομαι για αντοχή/βολές/μπάσιμο.
πολλά πάλι κατά νου!
χαχαχαχαχαχα