Valla sorma :)
Tek adamın eksikliği bile çok etkiliyor :) Mesela her oyuncu yere düştüğünde hakemler düdük çalıyor ve oyun duruyor. Tam öne geçtiğimiz anda ( ilk ve son kez ) bir oyuncumuz düştü, o sırada da Avustralya'lı sayı atmak üzereydi, ve oyun durdurulmadı, pozisyonu önemsemeden oyunu durdurmaları lazımdı, çünkü bizim pozisyonlarımızda durdurmuşlardı tam sayı atacakken, ancak durdurmadılar ve sayıyı yedik.
Bir de son periyotta ufak tefek şeyler çalınmadı ya da çalındı diye düşünüyorum.
Öyle çok büyük etkileri yoktu ama o ufak tefek şeyler biraz etkiledi, değiştirdi maçın sonunda.
Tabii ki bizim de serbest atışları ve uzaktan şutları iyi yüzdeyle atmamız lazım felaket attık. Serbest atış kabusumuz hiçbir yerde değişmiyor :) 3/10 serbest atış ile oynadık, orta mesafe şutlarda da gerçekten batırdık.
Avustralya'nın orta mesafe şutlarını durduramadık, leblebi gibi soktular. Biz de ikinci yarıda ilk yarıda yaptığımız kaçışları ve pota altı oyunlarını yapamadık.
Ben potansiyelimizin olduğunu ve bir daha karşılaşsak yenebileceğimizi düşünüyorum :)
Last edited by Guzzz at 8/31/2012 3:51:49 PM