Hahahaha pa eto sam si stavio sliku, ako slabo kontas procitaj jos par puta ovaj dio
(http://prntscr.com/orl44b)Pise "ako se zadesimo da igramo u kupu mozemo podijeliti trofeje"
A mi se nismo potrefili da igramo jer sam ja ranije ispao.
Da ti razdvojim na proste faktore, ako budemo igrali medjusobno, dogovoricemo se po trofej.
Jesmo li igrali? Nismo
Jesam li te izradio?
Nisam
Ovo je ocigledno i jasno djetetu od 5 godina, i to ti je kao blijedi izgovor da sam te izradio, jer sam ti rekao da mozemo podijeliti trofeje
ako budemo igrali jedan protiv drugog u kupu sto nije bio slucaj.
Mogao sam te izraditi i u prvoj PO utakmici, i u tonu drugih koje smo dogovorili, nisam nikad, niti bih nikad, ni tebe ni bilo koga naseg. Ali je to samo lekcija da ne treba nista dogovarati nisakim.
Hvala jos jednom sto si postavio sliku da ljudi mogu vidjeti ko je koga zajebo ovdje

Drago mi je da smo taj dio rijesili i da su svi vidjeli.
Da istina, ugasila bi mi se tad utopija, i to ti je vraceno koliko znam?
Ja koristi nemam od utopije osim sto dajem svoje pare za nju da bi nasa U21 reprezentacija dogurala tu gdje jeste, i vjerovatno ne bi imali dva najbolja igraca sada da tad utopija nije produzena.
Bas velika korist za mene licno

To koliko sam upropastio balatova i garica mozes vidjeti u nasim medjusobnim duelima kada smo igrali posteno, sa normalnim formama i entuzijazmom, gdje su tvoje super zvijezde uram i kompanija bili ispraseni sa po 30 razlike od strane isth, sto bi i ovaj put bio slucaj da nisam bio glup i naivan.
Uvjerices se u to iduce sezone siguran sam, ovi "upropasteni" su najjebeniji

Uzivaj u podmuklo osvojenom trofeju, veliki si sampion.
This is where we hold them!