BuzzerBeater Forums

Bosna i Hercegovina - I.1 > Sezona 46

Sezona 46

Set priority
Show messages by
This Post:
00
299172.205 in reply to 299172.203
Date: 8/12/2019 3:34:13 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Cestitke na duploj kruni
Sretno u B3
Sve je dozvoljeno u ljubavi i ratu sto neko rece

This Post:
00
299172.206 in reply to 299172.203
Date: 8/12/2019 6:15:49 AM
Overall Posts Rated:
160160
I to dobrobitu repke sam ja pricao na pocetku kod kada su me napadali svi, i kad je plan bio da se igraci za malu lovu stavljaju jer je interes repke na prvom mjestu a onda klub,dok je Leonida lupao cifre za svoje igrace i zbog njega nisam vise nikad trenirao nijednog igraca..
Nego daj ne zsjebsvajte se, sta se blokirate na fb nije vam po 14 godina

From: Ibro

This Post:
11
299172.207 in reply to 299172.197
Date: 8/12/2019 6:36:51 AM
KK Arsenal Lions
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
122122

ionako planiram prestat igrat BB, ova situacija je samo ubrzala proces...

Kakvo sad odustajanje? Ako od dvojice naših najboljih menadžera jedan odusta, a drugi samo misli o b3, ima da nakon nekog vremena padnema na stvarno niske grane. Gdje je zajednica o kojoj ste stalno pričali prije. Ovo je samo igra, i nemojte da dopuštate da uništava vaše prijateljstvo. Leonida stalno šalješ poruke podrške za A repku, a sad ti b3 na 1. 2. i 3. mjestu. Hajd' sredite to. Sad ste kobejagi kvit.

This Post:
00
299172.208 in reply to 299172.203
Date: 8/12/2019 7:52:32 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Hahahaha pa eto sam si stavio sliku, ako slabo kontas procitaj jos par puta ovaj dio (http://prntscr.com/orl44b)
Pise "ako se zadesimo da igramo u kupu mozemo podijeliti trofeje"
A mi se nismo potrefili da igramo jer sam ja ranije ispao.

Da ti razdvojim na proste faktore, ako budemo igrali medjusobno, dogovoricemo se po trofej.
Jesmo li igrali? Nismo
Jesam li te izradio?
Nisam

Ovo je ocigledno i jasno djetetu od 5 godina, i to ti je kao blijedi izgovor da sam te izradio, jer sam ti rekao da mozemo podijeliti trofeje ako budemo igrali jedan protiv drugog u kupu sto nije bio slucaj.
Mogao sam te izraditi i u prvoj PO utakmici, i u tonu drugih koje smo dogovorili, nisam nikad, niti bih nikad, ni tebe ni bilo koga naseg. Ali je to samo lekcija da ne treba nista dogovarati nisakim.

Hvala jos jednom sto si postavio sliku da ljudi mogu vidjeti ko je koga zajebo ovdje
Drago mi je da smo taj dio rijesili i da su svi vidjeli.

Da istina, ugasila bi mi se tad utopija, i to ti je vraceno koliko znam?
Ja koristi nemam od utopije osim sto dajem svoje pare za nju da bi nasa U21 reprezentacija dogurala tu gdje jeste, i vjerovatno ne bi imali dva najbolja igraca sada da tad utopija nije produzena.
Bas velika korist za mene licno

To koliko sam upropastio balatova i garica mozes vidjeti u nasim medjusobnim duelima kada smo igrali posteno, sa normalnim formama i entuzijazmom, gdje su tvoje super zvijezde uram i kompanija bili ispraseni sa po 30 razlike od strane isth, sto bi i ovaj put bio slucaj da nisam bio glup i naivan.
Uvjerices se u to iduce sezone siguran sam, ovi "upropasteni" su najjebeniji

Uzivaj u podmuklo osvojenom trofeju, veliki si sampion.

This is where we hold them!
This Post:
00
299172.209 in reply to 299172.207
Date: 8/12/2019 8:02:04 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Kvit? On mene zajebo a ja njega nisam i kvit smo? Ne vidim logiku nikako.

Covjek misli da je samo poslati poruke menadzerima za trening vodjenje brige o reprezentaciji.
A ko te iste ljude nagovori na trening? Od mojih RL prijatelja pa do onih bb prijatelja, nema problema nikakvih.
Eto ih pa nek komanduju, ja sam svoju ljubav i privrzenost reprezentaciji pokazao sa 3 trofeja zaredom, a o mladoj reprezentaciji i akcijama udomljavanja da ne pricam, ciji se plodovi upravo sada ubiru i igra se finale Eura.

Imaju formule, imaju metode, neka izvole, kada znaju zajebati znaju i raditi, ne suradjujem sa likovima koji tako nisko padaju, piju s tobom kafu, gledaju te u oci i lazu te, bijedno i jadno.

Trebam se dokazati na drugom polju koje mi je za iducu sezonu mucki oteo nas GM, ali ima vremena. Nikad poraz, samo lekcija. Opustena varijanta.

This Post:
00
299172.210 in reply to 299172.208
Date: 8/12/2019 8:16:34 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
Samo još jednom pokazuješ kakav si licemjer, prvo si govorio svima da nikakvog dogovora nije bilo, a sad kad ima crno na bijelo, ti uzimaš kup, ja uzimam ligu, onda nisi ti to tako mislio...
i dijete od 5g zna da je liga važniji trofej, koji daje i financijski boost, al ti se samo dogovaraš kako tebi odgovara...
ove sezone kad si skontao da ne možeš gurat i ligu i kup i trening i formu za B3, ajde da pustim Kiviju kup, ja ću uzet ligu bez po muke... što bi Izet reko, "how yes no"...

od utopije nema niko koristi, osim BBa jer se plaća... al samo još jednom pokazuješ da ti nisu interes BiH reprezentacije, jer za repke se trenira neovisno tko bio selektor, skaut itd... samo što tako nešto tvoj mentalni sklop ne može skontat...
jake BiH reprezentacije su plod svih nas, a ako hoćeš da mjerimo zasluge, sa mnom ne možeš u istu rečenicu, tako da nemoj ni pokušavat...

This Post:
00
299172.211 in reply to 299172.207
Date: 8/12/2019 8:24:36 AM
kk naprijed
II.4
Overall Posts Rated:
754754
Otkud tebi da su njih dvojica nasi najbolji menadzeri ???

This Post:
00
299172.212 in reply to 299172.210
Date: 8/12/2019 8:32:05 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Gdje to pise?
(https://prnt.sc/orl44b)
Probaj jos jednom procitati sta pise, mozda i skontas. Dakle dogovora nije bilo, jer nismo igrali medjusobno u Kupu, jel ti to fakat nije jasno ili se samo pravis?

Ti si se dogovarao eto kako tebi ne odgovara, jer kako bi inace uzeo ijedan trofej osim bez dogovora da te pustim, pa nikako. Ali bilo ti je malo, jer si pohlepan, pa eto ostvario si sta si htio, jesi li ponosan na sebe?
Vidjecemo sta ces osvojiti iduce sezone kad te ne budem pustao kao do sada
Kakva nezahvalnost, pustis ga malo, das mu prst a on ti zgrabi cijelu ruku, pri tom te gleda u oci i laze te, pravi se da je dobar s tobom a vamo ti zabija noz u ledja. Najgora vrsta ljudi.

Ja sam pokazao dovoljno sta mi je bilo na 1. mjestu i to su ljudi vidjeli, od akcija, treninga, trazenja kupaca pa na dalje.
Da ne spominjem otvaranje utopija i pokretanja ostalih da otvore utopije (u velikom slucaju moje RL prijatelje) s ciljem treniranja U21 igraca, ciji selektor nikad nisam bio.
Kakva korist za mene! Wow, pa ja zaista samo sebe gledam, evo bas sam uvidio to, ne znam sta cu od silne koristi.

Samo se takvi kao ti okoriste, kad zajebu druge i poremete im planove, trazeci izlizane i ofirne izgovore, pri tome okacivsi jos sliku u kojoj sam sebe pobijas i pokazujes svima da si prevarant i izrada, respect za sampiona.

This Post:
00
299172.213 in reply to 299172.212
Date: 8/12/2019 8:53:02 AM
Champions United
III.2
Overall Posts Rated:
14941494
zanimljivo kako odrežeš sliku, i gledaš samo dio koji tebe zanima...
(https://prnt.sc/orlzvj)

jasno piše da mene samo liga zanima te sezone...

međutim, nakon što si ispao iz kupa, ništa od ovog nisi više spominjao... ko da sam ja kriv što si ispao iz kupa protiv drugoligaša u produžetku, al tvoj kiks u kupu je mene koštao lige...

čisto hipotetski, da sam ja ove sezone slučajno ispao iz kupa, kao ti prije 2 sezone, moram li te pustit u finalu lige? po tebi ne moram, nego igramo pa ko koga dobije...

sve u svemu, žalosno je što repku uvlačiš u sve ovo, zbog pišljive jedne sezone što nećeš igrat B3...
za moj doprinos repkama svi znaju koji su surađivali sa mnom, a rezultati pokazuju gdje smo bili prije 15 sezona kad sam postao u21 selektor, a gdje smo sada...
samo što ja nikada ne svojatam sve zasluge, niti ističem sebe i svoju "žrtvu" kao što ti to radiš...

This Post:
00
299172.214 in reply to 299172.212
Date: 8/12/2019 8:56:53 AM
KK_Željezničar
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
158158
Vidi to su vaši talovi i sami ih riješite, a što se tiče reprezentacije, svi mi koji smo trenirali igrače smo zaslužni za uspjeh, lično mene je Kivi prvi počeo kontaktirati, još kad je bio Ozren Gatačkić vođa mlade reprezentacije i nije bilo neke prevelike euforije. Ja sam se sa Kivijem prepirao zbog nebitnih stvari, ali u četri oka. Ovo je bezveze, ali završite sami ko je koga izradio i pusti ti reprezentaciju, da se svetite preko nje.

This Post:
00
299172.215 in reply to 299172.213
Date: 8/12/2019 9:05:58 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Pa tu smo pisali i nismo nista dogovorili. Napisao sam cak da moze i obrnuto. Ispod toga ti napisem da moze ako se u Kupu sretnemo da te pustim, a nismo se sreli, ne znam sta tu ima biti nejasno.

Prvi dogovor je bio ako se sretnemo u kupu da cu te pustiti, a ovdje je bio dogovor da ja ispadnem namjerno iz kupa pa ces me ti u ligi pustiti. Dvije razlicite stvari.
Nisi ispostovao i to je to. Uzeo si par trofeja na moj racun i ako te to cini dobrim menadzerom svaka cast

Nema potrebe dalje pisati o tome, steta za moju ekipu je ucinjena i ne moze se vratiti nista, jedino sto sam se razocarao u tebe misleci da si bolji covjek, to je sve. Svakom svoje, svi su imali priliku vidjeti nas razgovor, to je najbitnije, gdje tacno pise sta i kako.
Nek se drugi ne zajebu.

Ne uvlacim repku uopste. Niti sam gdje umanjio tvoj ili bilo ciji doprinos reprezentaciji.
Samo sam istakao da sam i ja dao za repku sto sam mogao i da nisam imao nikakve koristi od toga kako ti to predstavljas kad ti odgovara.

Advertisement