znači li ovo da si spreman lagati da bi opravdao kažnjavanje?
godinama igram razne online igre, sudjelujem na više foruma, još nisam vidio da se preliminarno daju banovi...
izmišljaš pozadinu priče na temelju svog misljenja samo da bi opravdao svoj postupak...
I samo da se još osvrnem na ovo... Baja Mali Knindža i Thompson su najozloglašeniji 'pjevači' na ovim prostorima što se tiče nacionalističkih uvreda... I vjerujem da znaš za to...
na tebe kao GMa ne smije utjecati nacionalnost bilo kojeg korisnika, to je tvoj problem... a polako postaje problem cijele zajednice, jer ovo sigurno nece stati na tome...
Na ovo se mogu samo nasmijati... Znači ako netko provocira pripadnika druge nacionalnosti, u BiH, ja to trebam ignorirati i čekati da taj drugi reagira?
znaci ako su zloglasni zbog nacionalizma ne smijemo ih spominjati na forumu? onda se ne smije spomenuti Hitler, Mussolini ili Staljin, pa cak i Tito... nepotrebno si dao ban, i navukao gnjev zajednice...
ionako je malo korisnika na forumu, zar nas treba biti jos manje?
ti zapravo ne bi smio znati ni gledati na nacionalnost bilo kojeg korisnika... evo recimo za mene ne znas koje sam nacionalnosti, kako ces znati dal me postovi o Baji ili Thomsponu ili Merlinu vrijedjaju?
majku mu, pa 21. stoljece je... prestanimo brojati krvna zrnca, gledati tko je Hrvat, Srbin, Musliman...
mogu te razumjeti ako posao GMa radis preko volje, ali ovako si samo zadajes vise posla...