p.s. un vēl gribēju piebilst par to, ka valdība ir darījusi visu lai Latvijās rūpniecība kā suga izmirtu... sākot ar eiropas fondu naudas neapgūšanu (nezinu, vai gribējās ielīst d***ā eiropas savienībai nedalot naudu topošajiem darītājiem, bet nu beigās sanāca otrādi, eiropas savienība uzdirsa, ko tik švaki dala naudu un ja gada laikā neapgūs visu, tad nedabūšot mēs neko) ulziekot pārspīlētus kritērijus un mākslīgus birokrātijas labirintus... un vispār šitā lielo ārvalstu uzņēmumu un vietējo oliagrhu uzņēmumu atbalstīšana izskaujot mazākus uzņēmējus... protams lielajam peļņa vēl lielāka, a citi var kaut sprāgt nost, nekāda labuma nebūs (par piemēru kaut to pašu banālo piena iepirkuma cenu)! tā, ka galu galā - KURŠ TAD IR LIELĀ MĒRĀ VAINĪGS PIE ŠĪS SITUĀCIJAS???
un man ļoti žēl, ka nodzērušos urlu pavadījumā gāja vaļā tie grautiņi un viņi pat nezin par ko cīnās, ka tikai izgromīt kko... tie ir vandāļi un sods jāsaņem... tāpat žēl tos, kas cieta (civilie, policisti, veikalu īpašnieki)... BET dziļi sirdī bija pat mazliet prieks, ka notika kas vairāk par plakāta turēšanu un dziedāšanu stāvot kā mietam! jo šitā mēs jau n-tos gadus daram un NEVIENS mūsos neklausās, gluži otrādi - ar katru gadu bezkaunība un smiešanās par savu tautu no valdības puses tikai palielinās! un varbūt tiešām šāda šoka terapija liks kādam aizdomāties, liks kādam kko mainīt un saprast, ka tā nedrīkst turpināties un ka cilvēki ir novesti līdz šādam stāvoklim (izmisumam un dusmām)... jo šī bija pirmā reize, kad šādi izpaudās neapmierinātība ar esošo situāciju... bet pēc pirmās reizes, otrā nāk daudz ātrāk, vienkāršāk un nopietnāk!
es nesaku, ka visa valdība ar soltu ir jāmēž ārā par vsiiem 100%! ir daudzi kompetenti, zinoši, atbildīgi un profesionāli ministri, kas labi dara savu darbu... bet šitās biznesmeņu vadītās partijas, kur noteikumus diktē šaura cilvēku grupa (sakritība, ka visi ir miljonāri ar stāžu?) ir jāizskauž un jārada neatkarīga un nesavtīgi rīcībspējīga zinošu cilvēku grupa, kas var vadīt valsti, nevis kāda vecbiedra vēlmes!
... nedaudz aizrāvos, bet nu tāds ir mans subjektīvais viedoklis un gribējās to darīt zināmu...