Λοιπον....μου λένε τα παλικαρια οι GM.... οτι δεν τηρησα τους κανονες πωλησης ενος παικτη μου!!! ο Παικτης μου, οταν το έβαλα για πώληση άξιζε μεχρι 600 χιλιάρικα. αυτοι μου λένε οτι άξιζε μεχρι 250 χιλιάρικα. σαυτό κάνω ενσταση διότι ξέρω τι βλέπω και δεν εχω όρεξη να λέω ψέμματα. ένας φιλος μου είπε οτι οταν τον έβαλα τον παίκτη στην πώληση ήταν καταρτισμένος σε αγωνιστική κατάσταση, και όταν πουλήθηκε ήταν δυνατός στο αντιστοιχο σκιλ. και μου τόνισε επειδη έπεσε αυτο το σκίλ, έπεσε και η εκτιμώμενη αξία του! Εεε τι να κάνω;;; να γυρίσω τον χρόνο πίσω;;;;; και πάλι ετσι να τανε όπως τα λένε τα παλικαράκια οι GM, να κόστιζε από την αρ΄χη της πωλησής του 250 χιλίάρικα. εγώ τι έκανα ;;;;;; εβαλα να πουληθεί 250 χιλιάρικα!!!! ποιο είναι το μεμπτό γαμώτη μου;;;;;;;;; επειδή πήγαν οι προσφορές στα 450 χιλιάρικα;;;;;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! και πάλι ο Φιλος Ροτοντο είπε σε καποιο ποστ......οτι γινονται μεταγραφες και με μεγαλύτερες τιμές από την εκτιμώμενη αξία τους, χωρις να δίδονται πρόστιμα!!!!!!!! Δλδ μετα τι να σκεφτώ ο έρμος!! εεε;;;; τι να σκεφτώ;;;;;;;;;;
Ευχαριστώ φίλε akage14 για τα σχόλια σου....και αν δεν ήσουν εσύ δεν θα μπαινα κάν στον κόπο να πώ αυτά που είπα!!!!!
Και σεις παλικαράκια GM, χαρισμά σας τα 150.000 προστιμο!!!!!!! και κάτι ακόμα.....έχω διαβάσει εδω και καιρό του κανονες για μεταγραφες....και μην μου υποδεικνύεται τι πρέπει να διαβάσω...!!
α και κάτι αλλο..... μου θυμίζεται...ναi εσας λέω...παλικαράκια GM, μου θυμίζεται, κάτι μπάτσους, που βγαίνουν στους δρόμους και μοιράζουν πρόστιμα για ψύλλου πήδημα, διότι τα αφεντικά τους, τους είπαν οτι πρέπει να γυρισουν με μια συγκεκριμένη ταρίφα κλήσεων!!!
Αντε γεια!!!!
Last edited by kiriakosGR at 2/18/2010 9:39:26 AM