ναι αρχησε να ξαναδυναμωνει επικινδυνα ο ομιλος για αυτο καλυτερα να την κανω!!!δυο παλιοι φευγουν μακαρι να ξανασυναντηθουμε στην Α1:)))
Ναι ο παντελης ηταν ισως ο εμπειροτερος μανατζερ που καταφερα να τον κερδισω καθαρα και μονο λογω εδρας!!!
ομολογω οτι στη σειρα των τελικων ηταν απροβλεπτος...1)δεν κατεβασε ομαδα στο πρωτο μας ματς (το περιμενα αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω), 2) στο δευτερο ματς στην εδρα του με επαιξε χαλαρα αιφνιδιαζοντας με, στο 3) περιμενα να βαλει ως συνηθως στο 3 ματς δυαρι το κουρι για αυτο και εβαλα τον καλυτερο αμυντικο επανω του τον στρασινσκις αλλα τελικα ατυχησα και τον εβαλε στην θεση που κανονικα πρεπει να παιζει δηλ. σμολ (ευτυχως προνοησα και εβαλα το δευτερο καλυτερο αμυντικο μου τον χαμεσεντερ κατα πολυ κατωτερο του στρασινσκις να μαρκαρει στο 3). αυτες τις κινησεις δεν τις πολυπεριμενα...
αναμενομενη η χρησιμοποιηση του διακογιαννη στο 4 και για αυτο τον μαρκαρε ο ολιβερα που εχει αμυνα 17 αλλα υπολειπεται στα ριμπαουντ, αλλα τουλαχιστον καπως τον περιορισε....
μεγαλη η εμφανιση της παλιοσειρας και αρχηγου της ομαδας ΜΙΜΗ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗ!!
Εκανε και ενα λαθος ο παντελης κατα τη γνωμη μου...η 2-3 (που παρακαλουσα να παιξει)...ετσι πηρα πολλα ελευθερα σουτ και μπασιματα η περιφερειακοι μου που ο χειροτερος τους (η αλλαγη) εχει 14...αυτο ισως εκρινε και το παιχνιδι...
Στεναχωρεθηκα που αφηνω τον ομιλο που ημουν εδω και σχεδον 2 χρονια αλλα πρεπει να συνεχισουμε (ετσι ειναι το παιχνιδι)