Opušteno, ionako nas ima sve manje aktivnih u ovoj igri, naročito ponestaje ljudi koji ovu igru sa entuzijazmom kao što, recimo, to činiš ti, tvoj brat, ex selektor, selektor mlade i još poneki. Ostali, igraju ovu igru bez nekog cilja, obitavaju u njoj a da ne znaju iz kog razloga se loguju, vrv da ne bi izgubili tim?
Puti sad taktiku, sve i da nisi promašio, niko ne zna kakav bi ishod bio, samo je tvoja pretpostavka da bi mi pobedili. Ono što meni upada u oči, moram da budem dosadan, jeste da od naše startne petorke samo Predragon ima 2 igrača, svi ostali su kod stranih korisnika. Ako pogledamo malo dublje, od igrača koji su igrali, tu su još samo dvojica koji su kod tebe, i jedan kod Lebrona, koji pak nije ulazio.
Da stvar bude jasnija, a da se ne čudimo kako su Grci odjednom velesila u ovoj igri, njima je komplet petorka kod njihovih korisnika! Recimo, startni pg, koji je i zabio najviše pts igra u njihovoj drugoj ligi, a kod nas mnogi prvoligaši ne mogu ili ne žele da plaćaju NT igrače! Ako pogledam njihov kompletan tim na utakmici protiv nas, samo 2 igrača nisu kod njihovih korisnika, što je apsolutno poražavajuće za nas!
Dakle, dokle god se prvobitno bavimo taktikama a ne sržom problema, presipaćemo iz šupljeg u prazno, obitavati na sceni kao što to upravo radimo. Moje mišljenje jeste, da ukoliko želimo nešto ozbiljnije, da mora daleko više ljudi da se podredi NT timu, nego što je sada slučaj!
Da ne zaboravim, zašto se, uopšte, zahvaljuješ ljudima na dobroj formi igrača? Pa zar ti isti igrači ne igraju i za njihove timove, kao da time čine nešto tebi ili NT timu, oni zapravo čine sebi! Ukoliko je igrač u dobroj formi, bolje će igrati u tekućoj nedelji i imaće više šanse da zaigra i za NT, a samim tim i donese dodatni prihod!
Last edited by LA-Saur0n at 6/21/2023 6:49:24 AM