eto, to je upravo ono o chemu sam pisao, da se nadam da kampanja nece postati takmichenje u "ko je bolji"...
evo i ja imam kvazi-titulu, koja mi toliko mnogo znachi u zivotu, da sam naprasno uspeo u svim sferama... jeste da je sajber titula, ali je ipak jako bitna prilikom zaposlenja, jer vlasnici firmi prvo gledaju da li sam scout repke u bb
kao shto sam i naveo, a neko me je posle citirao da treba da imam poshtovanje prema nekome ko toliko dugo igra ovu igru... taj neko bi imao moje poshtovanje da stvarno i zna neshto posle toliko igranja... ovako, taj neko mi vredja i vid i inteligenciju, ubedjujuci me da je uspeh prvog tima losh... prvo, savrsheno dobro vidim plate reprezentativaca u drugim timovima, drugo imam dovoljno dobru logiku da zakljuchim da smo imali najloshije reprezentativce u nashoj grupi u drugom krugu...
i uzgred, kao shto je vec jarley napomenuo, ovo su izbori za mladu reprezentaciju, pa bi onda trebalo da se razmatra 1/4 finale sa poljacima, a ne druga faza ep za seniore