BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.208 in reply to 149781.205
Date: 7/12/2010 2:14:08 PM
Overall Posts Rated:
5757
Mislim da bi bilo ok da se malo spusti lopta. Izvredjaste coveka previse, ako ste se vec pomirili da su ovo bacene 2 godine, dajte postite ga na miru malo!

Mislim da sam tek poceo. Mislim da nije ni priblizno dovoljno izvredjan u odnosu na to koliko zasluzuje njegovo ponasanje i njegove odluke. A sto se mene tice, ovo nece nikad ni da stane, da ne bi opet za 10 sezona dosao neki "kotur" koji ce da obeca "svajcarsku", a mi kasnije da kazemo: nema veze, opet ucimo na greskama. Ja zato pozivam na "linc", da se o ovome prica i da se nikad ne prestane, da se sva go... proteraju i postave tamo gde zasluzuju.

This Post:
00
149781.209 in reply to 149781.208
Date: 7/12/2010 2:15:40 PM
Overall Posts Rated:
427427
u pravu si zato se ja kandidujem sledece sezone i ima da padne mrak i tamo gde ja malo svetla tinjalo demokratiji! :P

This Post:
00
149781.210 in reply to 149781.207
Date: 7/12/2010 2:16:02 PM
Overall Posts Rated:
5757
MA ok je brate sve to, ali dajte malo vazduha coveku, verovatno mu je muka kada treba da se log na bb... mislim bar bi meni bilo!

upravo tako. I meni je muka kad treba da se ulogujem. a potpuno sam siguran da nisam jedini.

This Post:
00
149781.211 in reply to 149781.208
Date: 7/12/2010 4:11:42 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Mislim da bi bilo ok da se malo spusti lopta. Izvredjaste coveka previse, ako ste se vec pomirili da su ovo bacene 2 godine, dajte postite ga na miru malo!

Mislim da sam tek poceo. Mislim da nije ni priblizno dovoljno izvredjan u odnosu na to koliko zasluzuje njegovo ponasanje i njegove odluke. A sto se mene tice, ovo nece nikad ni da stane, da ne bi opet za 10 sezona dosao neki "kotur" koji ce da obeca "svajcarsku", a mi kasnije da kazemo: nema veze, opet ucimo na greskama. Ja zato pozivam na "linc", da se o ovome prica i da se nikad ne prestane, da se sva go... proteraju i postave tamo gde zasluzuju.

Potpis*

This Post:
00
149781.212 in reply to 149781.211
Date: 7/12/2010 4:41:22 PM
Overall Posts Rated:
2222
Zamolio bih sve da se smire strasti! Nije samo Kotor kriv,krivi su i oni koji su svojim svadjama Jarleyu odneli glasove koje bi svakako dobio da neki nisu pricali u njegovo ime. Tada sam trazio od njih da se primire za izbore ali ne... Svi se hvalisaju i nalaze argument u tome kako smeju svakome da kazu sve sto misle o njemu, naravno kada se sedi iza ekrana a ne stoji se pred tim nekim.

Koliko ja znam,svi mladi igraci su vec od prvog dana Kotorovog mandata dobili neke druge ljude koji ce raditi sa njima osim najstarije generacije koja je bila njegov zadatak, tako da koliko sam ja upucen kvalitet nadolazecih generacija ne bi trebalo da bude sporan. Od Kotora se naravno ocekuje da bar ponovi rezultate iz ranijih sezona jer je to minimum!

This Post:
00
149781.213 in reply to 149781.212
Date: 7/12/2010 4:48:32 PM
Overall Posts Rated:
9393
Nije samo Kotor kriv,krivi su i oni koji su svojim svadjama Jarleyu odneli glasove koje bi svakako dobio da neki nisu pricali u njegovo ime.

sa ovime se slazem i to sam i ja pominjao pre i tokom izborne kampanje

Od Kotora se naravno ocekuje da bar ponovi rezultate iz ranijih sezona jer je to minimum!

sa entuzijazmom 2 i porazom od novog zelanda, iskreno, ja ne ochekujem vishe od osmine finala

This Post:
00
149781.214 in reply to 149781.212
Date: 7/12/2010 4:55:58 PM
Overall Posts Rated:
5757
svetislave, nemoj nista ti da molis!! Strasti nece nikad da se smire. A Kotur je iskljucivo kriv samo za ono sto ga optuzujemo, odnosno za ono sto je uradio ili nije uradio, ono sto je obecao da ce da uradi, a nije ni prstom mrdnuo u vezi toga.
A ti ljudi, koji su odneli glasove Jarleyu, nisu krivi, oni su bili u pravu. Krivi su oni koji su glasali protiv jarleya samo zato sto im nisu svideli ti ljudi, pa su kao glasali protiv njih, zaboravivsi da glasaju protiv najboljeg kandidata za selektora.
A meni je zao sto nisam stao iza tih par ljudi, zato sto bi sad mogao mirne duse da napisem: Lepo sam vam rekao da kotur nije za selektora.

This Post:
00
149781.215 in reply to 149781.212
Date: 7/12/2010 5:00:26 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Zamolio bih sve da se smire strasti! Nije samo Kotor kriv,krivi su i oni koji su svojim svadjama Jarleyu odneli glasove koje bi svakako dobio da neki nisu pricali u njegovo ime. Tada sam trazio od njih da se primire za izbore ali ne... Svi se hvalisaju i nalaze argument u tome kako smeju svakome da kazu sve sto misle o njemu, naravno kada se sedi iza ekrana a ne stoji se pred tim nekim.

Koliko ja znam,svi mladi igraci su vec od prvog dana Kotorovog mandata dobili neke druge ljude koji ce raditi sa njima osim najstarije generacije koja je bila njegov zadatak, tako da koliko sam ja upucen kvalitet nadolazecih generacija ne bi trebalo da bude sporan. Od Kotora se naravno ocekuje da bar ponovi rezultate iz ranijih sezona jer je to minimum!

Reci lepo i konkretno, Samuraj je bio grub u kampanji,
pricao nam je da ce doci do ovoga (naravno onako kao samuraj to radi, kaze svima u lice sta misli).
E sad nekima se to nije svidelo, pa su zbog toga glasali za drugog kandidata (luzera), evo im ga taj luzer sad.

This Post:
00
149781.216 in reply to 149781.215
Date: 7/12/2010 5:03:39 PM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Неки не би требало да се јављају на форум уопште!!!

This Post:
00
149781.217 in reply to 149781.215
Date: 7/12/2010 5:08:55 PM
Overall Posts Rated:
427427
ajde bre lepo reko covek da se smire strasti ono opet ide prica...pa dokle tako....zaista dragi samuraju ali kada citam tvoje postove shvatam onu izreku:

Bogu je trebalo milion godina da od majmuna napravi coveka, a coveku samo sto da od sebe napravi majmuna...

a zar ne mislis flavijus da postoje ljudi koji su glasili za kotoora zato sto njega gotive...pa prema ovoj tvojoj price postoje ljudi koji vas ne vole i oni koji vas vole...ja sam glasao za kotoora zato sto imam poverenja u njega, i BB Srbija je na izborima pokazala ko je najbolji kandidat!! ocigledno da to nije Jarley...i molim te kao u onom pustu da malo spusit loptu, ako si znao da ce biti ovako trebao si da se kandidujes, ja bih prvi za tebe glasao!! ali da dam glas coveku za koga pre njegovog predstavljanja idu BG i GM i kazu glasajte za njega on je najbolji! TO NIKADA!!!! odo u soske :D cujemo se sutra ako ne odem na odmor :D:P

This Post:
00
149781.218 in reply to 149781.215
Date: 7/12/2010 5:16:23 PM
Overall Posts Rated:
2222
Recicu lepo i konkretno Samuraj i Laimbeer sigurno,a sada me mrzi da ponovo citam kampanju za te izbore pa necu da gresim dusu i da spominjem neka druga imena, su se vise bavili vredjanjem i svadjom sa ljudima koji NISU bili kandidati za selektora cime su direktno odneli po mom saznanju iz kontakta sa drugim ljudima koji igraju buzzer TRI sigurna glasa,a verovatno i vise. I da Samuraj kao sto sam gore i naveo,rekao si u ekran a ne u lice sto je mnogo mnogo lakse i to uopste ne govori o tebi nista puno jer su razliciti forumi po netu puni tako hrabrih ljudi!

Flaviuse za pocetak sam zamolio jer je normalnim ljudima to dovoljno!

Last edited by Svetislav Pesic at 7/12/2010 5:25:06 PM

Advertisement