Nie twojej dobrej taktyce, tylko mojemu przekombinowaniu, że myślałem że ty pomyślisz że ja pomyślałem że ty pomyślisz.... :p. Zresztą nie ważne... Zrobiłem błąd bo zagrałem, niezgodnie z moim dotychczasowym postępowanie. Przyjąłem, że jestem w tym meczu słabszy, a w nie do końca tak było:)
Wszystko co proste jest słuszne... Ja dziś zacząłem za bardzo kombinować...I przykładnie zgodnie z zasadami fizyki przewaliłem z kretesem. Dziś jeszcze, kiedy ustawiałem skład byłem przekonany, że Joker zagra z obwodu i będzie bronił 23... i nie wiadomo czemu zagrałem pod niego. Strata moja to większa chwała i prestiż i 130 k mamony... na szczęście transferem wyrównałem ten bilans.
Co do rywala to życzę mu spadku, skoro życzy mi awansu i byśmy się spotkali w 2 lidze i mu pokaże jak nie będę kombinował tylko zagram normalnie.
A poważniej. Jak Joker nie trawisz na koguty to ci będę kibicował, jak na Kurczaki trafisz to sorry, ale brać Odlewnicza ZAWSZE trzyma się razem!
Gratulację, że ja przegrałem z Tobą!
PS
Jak się minuty Joker Tobie rozłożyły?
Bo mi 3em kluczowym nie bardzo.... cholerne trener zmian nie umiejący robić:) Dobrze, że 4ty za faule zszedł:)
Last edited by Mario at 12/23/2010 4:34:47 PM