No jaz sem takšen primer ki sem napredoval v II. ligo potem ko sem samo eno sezono nastopal v III.ligi. Prehod je zelo težak, saj je II. izjemno močna, jaz sicer nisem imel večjih težav obstati v ligi, vendar več kot 6. mesto in boj za obstanek ni bilo mogoče doseči. Igrati sem začel preveč na silo, ker sem želel biti konkurenčen, vendar sem naredil nekaj napak pri kadrovanju, zato sem v drugi sezoni nastopanja v II ligi raje namerno izpadel, upam da bom po eni sezoni nastopanja v III ligi bolj konkurenčen ko se vrnem nazaj v II ligo, vendar sem opazil da bi že to sezono lahko prišel do playoffa če bi obstal v II ligi. Važno je da si strpen, če ti uspe pridit v II ligo že to sezono, potem ne imej prevelikih ciljev, probaj samo obstati v ligi, poskušaj makimirati dobiček, ne kupovati igralcev na silo samo da bi bil konkurenčen. Cene kart pa lahk naviješ do konca, jst sm mel zlo malo dvorano ko sem prišel v II ligo, tko da tud če maš dvorano recimo za 8000 lahk naviješ cene do konca pa bo polna pa boš zaslužu podobno kot če maš za 10000 pa maš nižje cene. Sploh prvo sezono po napredovanju si lahk prvošiš da naviješ cene, ker je zanimanje za tekme med navijači ogromno :) Je pa težko, ko se v trenutnku vse obrne, še nekaj tednov nazaj si bil vajen skoraj samih zmag v III. ligi, ko pa prideš v II. ligo se pa moraš sprijazniti s tem, da je vsaka zmaga velik uspeh.