Dokładnie...te podłe plugastwa, tylko czekają na osłabionego Misia, żeby go rozdeptać i pozbyć się z ligi, wszyscy zajmują się tylko knuciem intryg przeciw biedakowi...
No i wydało się ;( powstała spółdzielnia, która chce pozbyć się Misia z ligi ;)
PS
A tak na poważnie chodzi tu o pewną "prowokację" Jokera, a dokładniej zachowanie przypominającą boksera przed walką, która mi się nie podoba, a z tego co czytam to i wam również, więc postanowiliście stanąć po stronie kolegi z ligi i nie widzę tu żadnej intrygi :)
Rady Jokera traktuję z przymrużeniem oka, widzę że spiął się na ten mecz i postanowił ... "odpuścić" Bananowi zachowując swoim gwiazdom minuty na Niedźwiadki :( . Nie wróży mi to nic dobrego, ale zastanawia mnie jedno czy Joker zaryzykuję wystawić tych graczy mając w najbliższej perspektywie mecz z Toruńskimi Aniołami, musi sobie zdawać sprawę jako
wytrawny gracz że w razie kontuzji kluczowego zawodnika, a może i dwóch (może być to i 4 tygodnie) w lidze nic nie osiągnie a Anioły przejadą po nim niczym walec drogowy! ha ha;)
Bardzo dobrze, że jutro o godzinie 20.10 temat ten będzie już nieaktualny....chyba że ... ;)
Last edited by ****Miś**** at 9/19/2012 5:06:57 AM