Tak po 3 odpovědích majitele Zimka můžu s čistým svědomím prohlásit, že tento hráč je odepsaný. A je to docela velká škoda, z letošního draftu byl jeden z mála těch povedenějších. Nedá mi to a o poslední jeho odpověď se musím podělit, byla to reakce na to, že jsem mu vysvětlil, že pro klub může s tím hráčem udělat 2 věci: 1) pořádně ho trénovat, čímž jeho cena naroste pro případný pozdější prodej, 2) pokud ho nebude trénovat pořádně, tak prodat hned, protože když bude skillově stagnovat, jeho cena půjde dolů a již podruhé jsem mu vylepšil nabídku pro tuhle variantu. Pro variantu tréninku jsem mu poradil, jak vypadá kvalitní trénink.
Nemám zájem ani o rady ani o repezentaci. Hraju si tady pro svoji zábavu a vaše starosti o mé hráče jsou mi ukradené, řekl jsem zcela jasně že neprodám tak mne již neotravuj. SBOHEM!!!!!!!!!!!!
Tak jsem mu popřál hodně štěstí při té jeho zábavě. Mezi sezonama 9 a 17 pendloval mezi III. a IV. ligou, od sezony 18 se plácá ve III. lize :-) Moc mi není jasné, proč takoví manažeři dokáží již skoro 30 sezon fungovat na BB a co vlastně na té hře baví, když ani nemají klubové výsledky, ani pořádně netrénují hráče :-)