Ja sam nov korisnik i zbunjen sam

Poceo sam juce da igram u 5. sam ligi,igram godina Football Manager i igrao sam jedno vreme WBM(World Basketball Manager) tako da imam neka iskustva.Procitao sam prirucnik za igru,i gledao satima po forumima ali za dosta pitanja nisam nasao odgovor.Verujem da ce vas mrzeti da mi odgovarate,al se nadam da cete ipak odgovoriti.
1.Shvatio sam da treba da treniram mlade na odredjenoj poziciji,ja imam 2 talentovana centra jedan 19god sa potencijalom 6 i ujedno najskuplji u timu ($5666), drugi 18god sa potencijalom 7 ($3080),imam i centra koji ima 20god solidne ocene al potencijal 3 i imam centra koji je dobar al ima 30god,dal to znaci da treba da prodam ovu zadnju dvojicu i da kupim nekog talentovanog centra pa da treniram samo centre?Ako prodam ovog od 30god koji ima dobre ocene i kupim talenta bicu slabiji, dal bi vi to uradili?
2.Imam naprednog trenera,naprednog PR menadzera i naprednog fizioterapeuta,sva 3 plate oko 12 000$ + sa platama igraca troskovi su 110 000$.Treba da prodam 8 igraca,odnosno one koje ne prodam da otpustim tako da ce troskovi biti oko 90 000$ nedeljno.Sad ne razumem prihode.Za TV ugovor mi pise 56 000$,dal je to svake nedelje il mi te pare daju samo kad mi se utakmice prenose?I koliko mogu da ocekujem od reklamne robe?Izracunao sam da za posetu publike treba da dobijem za svaki mec oko 65 000$.Zanima me dal su ovi troskovi preveliki,jel treba da smanjim?
3.Takodje od ovih 300 000$ ostalo mi je 260 000$,pokupovao sam vec 3-4 igraca i strucni stab.Jel se taj novac koristi samo za kupovinu i skautiranje?I koliko da trosim na to skautiranje,sve mi se cini po onome sto sam citao da je mala sansa da se dobije neki veliki talenat,i da se samo bacaju pare?
4.Pise da probam da organizujem prijateljske utakmice svake nedelje,al ako ja imam samo 12-13 igraca u ekipi,i isti tim mi igra i ligasku tekmu i prijateljsku jel ce se ono umoriti,pa cu da izgubim fazon sledecu tekmu 50 razlike??
Znam da vas mrzi,al ako vam nesto znaci bicu zahvalan onome ko odgovori