Zakaj imava jaz pa ti "dvoboj"? Zato, ker se očitno nobenemu drugemu ne da razpravljati o kandidatih za U21 repko ali pa so že odločeni in nimajo kej vprašati niti tebe niti Bracota.
Na moje vprašanje o rezultatih repke, mi je najprej odgovoril selektor(braco), ki pa sploh ni povedal za dosežke svojega mandata, nato si mi ti odgovoril, da ne vodiš repke skupaj z bracom in takoj za tem podaš odgovor, ki sem ga pričakoval od braca. Mislim, da je moje govorjenje v dvojini kar upravičeno (moje mnenje). Sam osebno ne rabim tajnika, da bi razkril moje rezultate in dosežke.
Odgovoril sem ti zato, ker si vprašanje naslovil meni oz. si ga postavil v postu, s katerim si meni odgovoril.
Če dvomiš v mojo taktično sposobnost in znanje naj podam nekaj dejstev o mojem klubu in dosežkih:
Pa ljudje, kaj je z vami? S tabo in copatarjem! Pokaži mi prosim, kje sem z ENO besedo podvomil o tvojih taktičnih sposobnostih! Mater, vsi ste takoj užaljeni, če pride kdo, ki vas ne nosi po rokah ampak pove kar misli brez nekega olepšavanja! Jaz sem napisal, da U21 reprezentance igrajo vse skupaj dve taktike in so precej predvidljive. Zato jaz nisem podvomil v tvojo taktično sposobnost; podvomil sem v copatarjevo prepričanost, da je tvoje večje taktično znanje garant, da bomo naredili boljši rezultat, kot če Braco vodi reprezentanco. In to je vse!
Mimogrede, še prilepil bom tisto, kar sem napisal, da ne bo NOBENIH DVOMOV:
Daj mi torej povej, kaj bo to superiorno znanje pomenilo, ko cel svet z nekaj izjemami igra ali Run&Gun ali Look inside ter vedno M2M obrambo?
Tukaj dejansko poudarjam tvoje znanje, tako da pojma nimam, kako si razumel, da vanj dvomim. Dajte ti, copatar in v prihodnosti mogoče še kdo dvakrat premisliti, ko kaj preberete...sit sem teh nerazumevanj. Potem pa me sprašuješ, zakaj imamo "dvoboje".
Tisto z Outside Isolationom pa je bil čisti sarkazem. Se opravičujem, če komu nisem tega dovolj jasno dal vedeti.
Last edited by Koperboy at 11/2/2011 7:29:51 AM