BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > ΣΕΖΟΝ 21

ΣΕΖΟΝ 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224551.21 in reply to 224551.4
Date: 9/10/2012 2:42:53 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η ομάδα μου πωλείται όλη. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να πουλήσουμε ακριβά τα αστέρια μας, να απολύσουμε όλο το προσωπικό και με τα χρήματα που θα πάρουμε να φτιάξουμε ένα τεράστιο γήπεδο, ώστε σε μια 5ετία από του χρόνου να είμαστε Α1. Πολύ δύσκολος στόχος, αλλά θα δούμε. Άρα σύντομα θα μείνω με 0 παίκτες (ή 5 παίκτες-παλτά) και του χρόνου θα ξεκινήσουμε την ομάδα από το 0. Το πλάνο με τους ακριβοπληρωμένους άσους δεν μας βγήκε, μιας και ύστερα από χρονιές κοπιαστικής προπόνησης, οι μισθοί μας βάζουν μέσα. Καιρός για ριζικές αλλαγές. Το γήπεδο πρέπει να φτάσει στις 20000 τουλάχιστον με έμφαση στο 2ο και 3ο διάζωμα, ώστε τα έσοδα μας να είναι επαρκή για ανταγωνιστική ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνατε να παίξουμε μαζί και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πια και τόση όρεξη για το παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πλέον είμαι σε μια φάση διαφορετική από παλιά, που κάθε τρίτη και σαββάτο μου δημιουργούταν τρελό ενδιαφερον για τα παιχνίδια μου.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όλους

Last edited by epanastatis79 at 9/10/2012 2:45:43 AM

This Post:
00
224551.22 in reply to 224551.21
Date: 9/10/2012 9:28:18 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10861086
Second Team:
Back2Back
Καλη συνεχεια κ σε σενα κ καλη επιτυχια στο νεο σου πλανο. Ελπιζω να βρεις ξανα το χαμενο σου ενδιαφερον

From: str77
This Post:
00
224551.23 in reply to 224551.22
Date: 9/13/2012 1:45:07 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10861086
Second Team:
Back2Back
εχω που εχω ασχημες κληρωσεις στο κυπελλο, σημερα ειχα κ τραυματισμο (ευτυχως οχι σοβαρο) αλλα παλι τα καταφερα! για να δουμε τη κληρωση τωρα... θελω κ εγω ενα bot επιτελους

This Post:
22
224551.24 in reply to 224551.1
Date: 9/18/2012 1:45:40 PM
Overall Posts Rated:
7474
Hellas III.14---> Teams preview

Κοντεύει να ολοκληρωθεί το μισό της κανονικής περιόδου και τα συμπεράσματα για τη δυναμικότητα των ομάδων είναι σχετικά ασφαλή.

Aetos Anogeion

Κάθε σεζόν και καλύτερος.Πέρσι τερμάτισε 2ος στην κανονική περίοδο, απέκλεισε τους Μακεδόνες που ήταν εκ των μεγάλων φαβορί για την άνοδο και έφτασε μέχρι τους τελικούς όπου κόντραρε στα ίσια τον έπειτα πρωταθλητή, Άρη.Φέτος, οδηγεί την κούρσα στους μπλε και δείχνει ότι μπορεί εκ νέου να διεκδικήσει την άνοδο επί ίσοις όροις.

Crop Dusting

Ο πρόεδρος επέστρεψε στην ενεργό δράση και παρότι έχει φορτωμένο πρόγραμμα, έβαλε το χερί στην τσέπη και έφερε καταξιωμένους παίκτες, έτοιμους για μεγάλα πράγματα.Διόλου απίθανο στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο.Μοναδικό ερωτηματικό το μέλλον της ομάδας αφού τα περισσότερα αστέρια του βρίσκονται σε προχωρημένη μπασκετική ηλικία.

Cholargos Legends

Ο Κλαούντιο ξεπερνώντας το γολγοθά των πανελληνιών ο οποίος τον είχε αναγκάσει να αφήσει στο περιθώριο την ομάδα του για περίπου 2,5 σεζόν, επέστρεψε δριμύτερος και πλέον η ομάδα του θυμίζει τον παλιό καλό Χολαργό.Θέμα χρόνου οι ''Θρύλοι'' να κάνουν το παραπάνω βήμα και να βρεθούν στα σαλόνια της II.Αν όχι φέτος, τις προσεχείς σεζόν.

panionios

Η ήρεμη δύναμη του ομίλου, φέτος στοχεύει ψηλότερα.Ξέφυγε απ' την παραδοσιακή βαθμολογική του θέση (5η-6η θέση) και πλέον διεκδικεί το κάτι παραπάνω.

Macedonians

Είχαν 2 ευκαιρίες, πέρσι και πρόπερσι, να επανέλθουν στην II, εκεί που έπαιζαν τόσες σεζόν και εκεί που τους αξίζει να παίζουν, όμως τις πέταξαν στα σκουπίδια.Φέτος, παρότι έχει διατηρηθεί το ρόστερ των προηγούμενων σεζόν, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να διεκδικήσουν την άνοδο, πόσο μάλλον, όταν ο ίδιος ο Χρήστος έχει δηλώσει ότι τον ενδιαφέρει μόνο η εθνική της Κύπρου.

Uccon Hartford, Tequila BC

Από πέρσι μας είχαν δείξει τις προθέσεις τους όταν αν και νεοφώτιστοι, κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ.Και φέτος, κινούνται στα ίδια επίπεδα, αποδεικνύοντας ότι η περσινή τους πορεία δεν ήταν ένα πυροτέχνημα.

Αgor1978

Τον είχαμε συνηθίσει σε ρόλο πρωταγωνιστή, φέτος κινείται αισθητά σε χαμηλότερα στάνταρ, χωρίς όμως να προκύπτει σε καμιά περίπτωση ότι θα μπει σε περιπέτειες στη συνέχεια.Διανύει μια μεταβατική σεζόν.

Xeftilaikos

Φαίνεται να επιδιώκει ότι και πέρσι, δηλαδή να τερματίσει στην 5η θέση.Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ωστόσο να τερματίσει είτε ψηλότερα είτε χαμηλότερα, μιας και οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές.

Drum Kitrinos, Shape

Νεοφώτιστοι με άναλογη πορεία και στόχους.Να τερματίσουν στην 5η θέση.Φαίνεται να παλεύουν μόνοι τους για αυτό το στόχο, αφού η Αφροδίτη έχει αποφασίσει να πέσει και το Χαιδάρι δείχνει αδύναμο για να τους κοντράρει, παρότι όλα παίζονται στις 1-2 νίκες.

aigeas, Paok Polixnis

Παρόμοια τα πράγματα και για αυτές τις ομάδες.Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, οι Πράσινοι δείχνουν σε καλύτερη μοίρα απ' το Χαιδάρι και ίσως μπορέσουν να είναι πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια της σεζόν.

Chaidari, Prasinoi

Οι 2 8οι των ομίλων.Για το Χαιδάρι είναι πιο δύσκολα τα πράγματα και δείχνει σιγά σιγά να συμβιβάζεται με τον υποβιβασμό.
Οι Πράσινοι παραδόξως δεν διαθέτουν τόσο κακό ρόστερ αλλά πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ τις αγωνιστικές κατάστασεις εν όψει της συνέχειας, αν θέλουν να έχουν τύχη.

Αφροδίτη

Κλείνουμε το αφιέρωμα με την ομάδα του Ζωγράφου.Ο Δημήτρης αποφάσισε να ρίξει την ομάδα στην τέταρτη κατήγορια.Μια απόφαση επίπονη, ανάλογη της περσινής του Παναθηναϊκού, αλλά που μπορεί να σημάνει την αρχή ενός νέου κύκλου.Δεν αμφιβάλλουμε ότι η εμπειρία και οι παραστάσεις του Δημήτρη θα τον φέρουν γρήγορα πίσω στα σαλόνια, αρκεί να μην χάσει το ενδιαφέρον του για το παιχνίδι.

Last edited by zeliko-13- at 9/18/2012 1:47:36 PM

This Post:
00
224551.25 in reply to 224551.24
Date: 9/22/2012 5:36:51 PM
Overall Posts Rated:
3535
Katastrofikh h dunath tou Agor sto meta3u mas anagastika tha prepei na thusiasei paixnidia an thelei na einai antagwnistikos

From: str77
This Post:
00
224551.26 in reply to 224551.25
Date: 9/22/2012 6:23:13 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10861086
Second Team:
Back2Back
κ εγω "χτυπησα" σημερα το παιχνιδι αν κ επαιζα με το 1ο του μπλε ομιλου, αλλα ο τραυματισμος του βασικου pg μαλλον μου στερησε τη νικη

This Post:
00
224551.27 in reply to 224551.26
Date: 9/22/2012 9:12:03 PM
Overall Posts Rated:
7474
Xeftilaikos

Φαίνεται να επιδιώκει ότι και πέρσι, δηλαδή να τερματίσει στην 5η θέση.Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ωστόσο να τερματίσει είτε ψηλότερα είτε χαμηλότερα, μιας και οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές.

Τωρα ειδα τι πατατα εγραψα.

Διορθωστε με ρε μαγκες μη κωλωνετε :P

ασχετο, μ αρεσε πολυ το σχολιο σου στο φορουμ με τις ομαδες ;)

This Post:
00
224551.28 in reply to 224551.27
Date: 9/23/2012 6:29:21 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10861086
Second Team:
Back2Back
οταν ειδα το σχολιο σου δεν ειχα χρονο να απαντησω κ υστερα το ξεχασα. Δε πειραζει για το λαθος , κατα τα αλλα πολυ καλο το ποστ σου!!!

αναφερεσαι στο δικο μ σχολιο για το ποδοσφαιρο?

This Post:
00
224551.29 in reply to 224551.28
Date: 9/23/2012 9:27:38 PM
Overall Posts Rated:
7474
Αυτο

Καραμελες οι ολυμπιακοι καραμελες κ οι αντι-ολυμπιακοι! Δε θα αλλαξουμε ποτε, δε θα παμε ποτε μπροστα

Κοιταμε την καμπουρα του αλλου αντι για τη δικη μας.
Ετσι δεν θα παμε μπροστα ουτε στο ποδοσφαιρο, ουτε στη ζωη, ουτε πουθενα.
Για αυτο εφτασε εδω το ποδοσφαιρο και η κοινωνια γενικοτερα.

Last edited by zeliko-13- at 9/23/2012 9:28:25 PM

This Post:
00
224551.30 in reply to 224551.29
Date: 9/23/2012 9:34:49 PM
Overall Posts Rated:
7474
Να το κανω πιο συγκεκριμενο για το ποδοσφαιρο

Στο μυαλο του Μαρινακη

Ενταξει μωρε ο βαζελος ειναι πεθαμενος, τα χανουμια πανε να πεσουν, εναν Παοκ και εναν Ατρομητο εχω.Θα τσεπωνω τα φραγκα, θα ριχνω τις 4αρες μου εδω, ποιος χεστηκε για ευρωπη?Αντε να κραξουν και λιγο μες τη χρονια οταν ερχονται οι σφαλιαρες αλλα στο τελος στη φιεστα για το νταμπλ παλι θα με αποθεωνουν

Στο μυαλο του Αλαφουζου

Ποιος βαζει φραγκα τετοια εποχη?Δεν εχουμε που δεν εχουμε περισσευουμενα.Θα λεμε συνεχεια στους οπαδους για τη διαιτησια, τη γαυροκεδ, τη γαυροεπο, θα βγαζουμε μια ανακοινωση πριν και μετα απο καθε αγωνα για το κακο διαιτητη και τελος.Θα μας λατρεψει ο κοσμος.

Οταν σε 2-3 χρονια λογω των ανυπαρκτων πορειων στην Ευρωπη, ο πρωταθλητης θα βγαινει 1ο-2ο προκριματικο και δεν θα υπαρχουν τα 20 μυρια των ομιλων, να δεις για ποτε θα εξαφανιστουν Μαρινακης, Αλαφουζος και ΣΙΑ.

Εστω τοτε θα εχουμε καθαρο πρωταθλημα.

Για την κοινωνικη εξυγιανση?Οχι 2-3 χρονια, 2-3 δεκαετιες δεν φτανουν μ αυτα τα μυαλα.

Last edited by zeliko-13- at 9/23/2012 9:36:26 PM

This Post:
00
224551.31 in reply to 224551.30
Date: 9/24/2012 6:22:01 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10861086
Second Team:
Back2Back
για μενα το θεμα ειναι τι λενε κ σκεφτονται οι οπαδοι καθε ομαδας κ οχι ο καθε προεδρος. δικα τους ειναι τα λεφτα κ αμα θελουν τα βαζουν. εγω δε θελω προεδρο να βαζει 10 μυρια το χρονο. θελω ενα προεδρο που να κανει σωστη διαχειρηση κ να κραταει την ομαδα ανταγωνιστικη. αλλα δεν αντεχω την προπαγανδα! κ δεν μπορω να βλεπω οπαδους να τρωνε αμασητα οτι τους σερβιρουν διοικησεις κ εφημεριδες

Last edited by str77 at 9/24/2012 6:45:06 AM

Advertisement