Γεια χαρα και απο μενα, η σεζον ξεκινησε καλα, αναμενομενη ηττα απο τον Τζονι και μπραβο του για την αξια νικη του στην εδρα μου, χτες απεναντι στον ackent περιμενα πιο ζορικα τα πραγματα αλλα παιξαμε πολυ καλα!Συγκεντρωνομαστε για το ματς με την Πιλεα, την φορμαρισμενη ομαδα που σιγουρα θα μας δυσκολεψει.Στο κυυπελλο ολα καλα, προχωραμε!!
Να φυγω απο τα δικα μου και παμε σε αυτο που ρωτησες φιλε μου, που ως σιγουρα λιγο πιο εμπειρος μπορω να σου πω.
Πρωτα απ ολα αγωνιστικες καταστασεις, εχασες κυριως απο αυτο.Οι ψηλοι σου ειδικα ηταν σε τραγικη αγ.κατασταση, και με δεδομενο οτι ο αντιπαλος επαιξε κοιτα μεσα μπορω να σου πω οτι μονο απο αυτο εχασες.Ετσι, αμυντικα δεν μπορουσες να λειτουργησεις καθολου, φαινεται αλλωστε και στα φαουλ των ψηλων σου.
Επιθετικα, απο την στιγμη που εχεις επιλεξει συστημα που εχει ενεργο ρολο ο παιχτης που τραυματιστηκε, ισως και αυτο να μετρησε.Και να μην ειχε χτυπησει δεν θα κερδιζες παντως για τον λογο που φωναζω τοσες σεζον, τις αγωνιστικες καταστασεις.
Χωρις να θελω να σε υποτιμησω, δεν νομιζω οτι εχεις καλυτερη ομαδα απο τον Αστερα, που ειναι ενα συνολο και εχει τεραστιο βαθος στο ροστερ.Σαν συνολο ειναι καλυτερο και απο το δικο μου, απλα εγω και εσυ υπερεχουμε στους βασικους, εχοντας καλυτερους παιχτες εκει.
Υπο αλλες συνθηκες, εχοντας αγωνιστικες καταστασεις στο 7-8 σε ολους, θα βλεπαμε αλλο ματς και θα ειχαμε και αλλο νικητη ισως.
Οι καταστασεις ειναι το Α και το Ω.Δεν μπορει να περιμενεις να αποδωσεις στην δουλεια σου μετα απο ξενυχτι και εχοντας πιει τον αμπακα.Ετσι ειναι και εδω, δωσε βαση σε αυτο που σου ειπα και θα αλλαξει η εικονα της ομαδας σου εντελως.