S obzirom da ceo dan necu biti kuci,sada cu najaviti utakmicu. Igramo protiv
Grcke,33. reprezentacije na rang listi. Do sada su dosta razocarali,selekcija tima im je ocigledno losa, imaju cak 3 poraza i nalaze se tek na 5. mestu u grupi. Ne bi trebalo da bude problema,iako prste problemi kod nas.
Proslog ponedeljka savladali smo Bugare. Vec napisah,nisam ni spremio taktiku za tu utakmicu,oni su nas i iznenadili taktikom. Strpljivo sa bekom na kr. centru i sasvim logicnih njegovih 40 poena,mi ionako nemamo nikakvu spoljnu odbranu(OD) na centarskim pozicijama. Kratko sam samo analizirao tu utakmicu,posto sam je realno zapostavio.
Osvrnucu se na nase probleme,i pred ovu utakmicu,i pred nastavak takmicenja kada bude pocelo da se zahuktava. Konstatno imamo problema sa formom i minutazom igraca. Samo pojedini menadzeri rade to kako treba. Konkretno,pred ovu utakmicu prakticno nasi najbolji igraci su najneupotrebljiviji. Batez,Zmaj,Kaludjerovic,a Protic je povredjen na 2 nedelje. Ovaj zadnji je mozda i izgubljen skroz,menadzer se ne loguje 20-ak dana,jos je i povredjen...katastrofa. Jedini koji moze da igra na krilu uz njega je Zmaj Jovanovic,a i on vec 3 nedelje cini mi se,ima losu formu. Nema poente ni stavljati neko ogranicenje tu. A igraci nam inace skoro svi ionako imaju izdrzljivost na 1 ili 2 tako da,ne treba mnogo ni razmisljati o postavljanju ogranicenja po pozicijama,jasno je. Dakle definitivno cemo do kraja ove sezone imati problema na krilnoj poziciji,a forma igraca nikako da se iskristalise. Tacnije,menadzeri su jako nekonstantni, ili neozbiljni. Morao sam ovu besedu da ispisem jer je dobro da budete detaljnije upuceni u desavanja i ocekivanja oko reprezentacije. Iskreno,u ovom momentu bilo koja od ozbiljnih reprezentacija bi nas raskantala,iako smo domacini! Nemojte da nas nasi rejtinzi na utakmici zavaraju,verujte nije to funkcionalan tim ni blizu kao onaj prosle sezone. Ovi Grci nemaju kompaktnu ekipu,a i u jos goroj su formi od nas. Vec od sledeceg ponedeljka krecu nam mecevi sa sve ozbiljnim reprezentacijama,a mi u ovakvoj situaciji. Kuku majko
18:00 h Srbija U21 - Grcka U21.