Jak wczoraj z Dolarem w robocie obgadywalismy ten pomysl ze skoro elita polskiego BB płacze ze kadra ma za słabe wynik i ze oczekiwania sa wieksze. Ale jak na razie widze 3 chetnych do trenowania + ja tylko bez utopi juz 3 młodych trenuje. Tylko Jax jest wielce madry w opozycji nie zadeklarowal sie ze potrenuje w utopi polaka do kadry, woli sie brzeszczotem po jajach bawić
Spoko luz , ja w kardrze miałem kiedys grajków , ale na chwile obecna ich nie potrzebuje bo po co mi zrobić grajka inny niż ten wzór jaki jest obecnie jak on tam nie będzie grał ??? Albo selekcjoner stwierdzi ze bunga go nie zaakceptuje , albo selekcjoner powie za duże Bloki a za małe IS i OD ;-) Mogę robić każdej innej nacji, narodowość nie ma tu żadnego znaczenia bo on i tak bedzie grał tylko w klubie prawdopodobnie . Deklarować w związku z tym ze kupie polaka i bede go trenował wg jakiegoś schematu konsultanta całkowicie odpada .
Ja chce się pobawić BB , pograc sobie, pokombinować ze skilami , taksami , a nie być zakładnikiem jakiegoś schematu treningowego bo tak ktos sobie wymyślił .