И така първия етап от сезона измина и както бях обещал - поредна порция анализи. Дали ще продължа и следващия кръг - все още не съм решил. Засега голям интерес няма и не знам какъв е смисъла...
В червената половинка бих казал, че това беше най-интересния кръг от началото на сезона, с дългоочаквани мачове. Някои от тях завършиха с очакван за мен резултат, други малко ме изненадаха.
Започвам със своя мач
(88030401). Очаквана победа, дори нескромно да звучи, смятам че превъзходжам като потенциал отбора на
Balkan bear (120352). Тя имаше домакинско предимство, но аз улучих с прогнозите и защитата (което беше очаквано), а играх
Гледай вътре с цел да натоваря играта в подкошието, където имам изразено предимство пред този съперник и това даде резултат.
Стигаме до изненадата на вечерта -
(88030402). Отборът на
BC Road Runners (120172) победи като домакин
Himik Vidin (44986). Победата се дължи изцяло на разликата в ентусиазма, с който 2та отбора играха в този мач - единия с минимално ниво на усилия, а другия с максимално и разбира се домакинското предимство. Въпреки всичко, аз очаквах победа за отбора от крайдунавския град, но противника му има по-добри статистически показатели (борби, асистенции, грешки, откраднати топки) и заслужено печели.
В третия двубой от групата -
(88030403),
Chelsea02 (120724) макар и гост, но с точни прогнози, се справи с отбора на
Puhcho (120095). Поредно добро представяне в тактически план от страна на един от новаците в лигата и заслужена победа.
Отново заслужена победа и във финалния двубой за вечерта -
(88030404).
Botev Plovdiv (45119) като домакин, макар и с по-ниско ниво на усилие, но с точни прогнози и добра защита се наложи над
Medrano Spurs (44878).