33 je skupek zunanjih skill pointov (MS, RM, ZO, VŽ, PR in PO) in 14 skupek notranjih skill pointov (MPK, OPK, SK, BL), skupaj 47.
To kar je napisal je res rad bi le doal da kar je več od 20 ni v tem seštevku skilov tudi prostih metov izkusnje in vzdrzljivosti se ne sesteva..spodnji 3 skili ...
MS met iz skoka jump shot , RM razdalja meta jump range itd
Za tiste ,ki dosezejo potencial svojega igralca kot vsi vejo ,če igralec eno leto ne trenira mu zaradi leto starejši pade plača : Torej npr Superzvezdnik ima pri 27 letih 140 000 plače ne more več trenirat ...Eno leto mu treniramo proste mete in ker igralec celo leto ni dvigoval treninga in s tem skilov mu zato ,ker je leto starejši z istimi natreniranimi skili pade plača..In ker mu je padla plača ga spet lahko eno leto kasneje ( 3 mesece je tukaj eno leto ) lahko spet treniramo skile ...Če pa bi trenirali bi metali trening stran pa se prosti meti ne bi napredoval..kje sem prebral ? Glejte vsi moji igralci ,ki jih ne treniram padejo po plači vsako leto a to nikjer ne piše .....
Ker se nočem prepirat vse kar sem napisal je moje mnenje in nisem nikjer prebral...lep pozdrav