ad 4) nechtít využívat dohody je pro mne docela problém, ani ne tak třeba v tomto období, kde se nedají čekat výsledky, ale až ta generace doroste, pokud by měla sílu se měřit s nejlepšími a bojovat o medaile, tak je to podle mne jeden ze základních skillů NT manažera, být schopen v této oblasti dobře posoudit situaci a nabídnout/přijmout/odmítnout dohodu, tak aby minimalizoval úsilí a maximalizoval šanci na úspěch v zápase.
ad 2) to je pro mne trochu nečitelná odpověď, to znamená, že za nějakých podmínek by ti 30+ přece jen hráli?
K tomu bodu 2) jsem z vajnsovi strany pochopil záměr je odstřihnout úplně, ale chtěl vyjádření jejich majitelů. Úplně neočekávám, že by se všichni aktivně vyjádřili, asi bych je oslovil jednotlivě poštou a situaci jim vysvětlil. Jde o manažery, kteří pořád mají NT co dát, tak jde o to, aby tímto krokem nezahořkli a v práci pro NT pokračovali, třeba hráče prodali a z utržených peněz pořídili místo nich pořídili náhradu ze silnější generace (ať té střední nebo třeba pak ještě mladší).