на превеликий жаль не вийшло нам вийти в фінал ВТ, в 1/2 ми поступились на більшому настрої в гостях туркам - 17 :
(50611). третина матчу була заруба, але в останній чверті дались взнаки і арена, і менший КД, і неугадайка. турки обіграли нас тактично. заздалегідь було домовлено про те, щоби показати супернику нашого гравця з найбільшою БЗ, щоби в нього не було думок грати внутрішню атаку. і бачучи гравця з внутрішнім захистом 17, я б навряд чи подумав лізти під кільце. але турку було або ж пох на це, або ж він не звернув увагу на Козаря, або ж малоймовірно, але він догадався для чого це зроблено.
відразу скажу, що ми грали нормал, а не мотс. адже, думав і зараз думаю, що якщо б турки зіграли зовнішню атаку, то перемога була б за нами. але ті "якби" не хочеться говорити, наш шлях на Втішному турнірі закінчився за крок до вирішальної битви.
по статистиці гри, то ми по всіх показниках були дещо гіршими за нашого опонента. по гравцях, то до дабл-дабла Новікову не вистачило 1го підбирання, а Терпаку - 2х асистів.
сезон закінчено. хочу подякувати всім менеджерам, які підготували нам таких класних молодих гравців, а також всім тим, які вболівали за нашу Молодіжку, які підтримували мене і наших хлопців словом на форумі, порадами та підсказками перед матчами збірної тощо.
далі будуть 2 товариських матчі і знову нове Євро вже з новим поколінням.
щодо цього сезону, то думаю, що сезон вийшов вдалим. з моєї сторони, то багато мінусів було в моїй роботі (несвоєчасність оглядів матчів, іншого висвітлення подій на форумі; неведення Проекту; неналежний контроль за молодим поколінням), однак, багато було і позитивних моментів. про все буде описано в підсумку сезону (-ів).
на наступні 2 сезони я проситиму всіх Вас
ОСТАННІЙ раз підтримати мене на посаду нашої Молодіжної збірної. ставитиму єдині мету та цілі : вихід на ЧС та/або виграш Втішалки. інших результатів я не сприйматиму і якщо цього не буде досягнуто, то я обіцяю на декілька сезонів/років не займатись нашими збірними.