Τσάμπα τόσα εκατομμύρια! Πούλησαμε το σπίτι του θείου Έλμερ για να τα τρως σε ταξίδια στις Κυκλάδες Δεν ξέρω τι θα κάνεις φίλε bobo, αλλά εγώ σε θέλω στον ΙΙ.3, για πολλές χρονιές ακόμα.... Λατρεύω γιαγια, λατρεύω θείο Έλμερ, λατρεύω bobo .. Δίνεις τρομερό χρώμα στο φόρουμ, αν και πλέον σε έχουν παρασύρει οι υπόλοιποι και δεν μιλάς συχνά...
Τώρα σχετικά με αυτά που γράφεις εσύ και ο αγαπητός kouskouserovits, ο καθένας έχει τη δική του συνταγή επιτυχίας (ή αποτυχίας).. Πιστεύω πως και οι μεγάλοι παίκτες σε ηλικία μπορούν να στελεχώσουν καλά μια ομάδα, τώρα για το πόσο θα αντέξει τις επόμενες σεζόν είναι άλλο θέμα... Εγώ από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα δεν έχω σταματήσει να προπονώ παίκτες, έφτασα στο σημείο να κρατιέμαι στην ΙΙ κατηγορία 18 σεζον, όμως για το βήμα παραπέρα θέλει άλλη συνταγή μάλλον... Βέβαια δεν προπονώ τόσο φανατικά όσο ο Θεσσαλός φίλος μας, του οποίου η τακτική είναι ενδιαφέρουσα και έχει δημιουργήσει τεράστιους παίκτες. Το να ανέβει κανείς κατηγορία αγοράζοντας στο σημείο αυτό που βρίσκεται το πρωτάθλημα 3-4 υψηλομισθους βετεράνους με σχετικά χαμηλό κόστος μεταγραφής, αλλά την επόμενη χρονιά στην Α1 να ψάχνει τρόπο να τους ξεφορτωθεί και να επιστρέψει άμεσα στην ΙΙ , είναι σαν να έχει κάνει μια τρύπα στο νερό κατά την άποψη μου... Και έχω την εντύπωση ότι πολλές ομάδες με το που ανεβαίνουν προσγειώνονται απότομα...