BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > Євро'58

Євро'58

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
00
316001.21 in reply to 316001.1
Date: 9/9/2022 11:11:55 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16771677
Second Team:
Utopia Tigers
14 апів. попереднього тижня був спад, але повернулися до гарних значень. молодці!
і форма чудова

This Post:
11
316001.22 in reply to 316001.20
Date: 9/12/2022 12:46:43 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16771677
Second Team:
Utopia Tigers
ітак, гра з господаями турніру. якщо німці виграють сьогодні - вони у другому раунді. у випадку поразки, вони ще матимуть шанс потрапити туди, але це вже буде не від них залежити, це потрібні поразки нас чи сербів в останньому турі. тому можна сказати, що цей матч для них вирішальний. згодом, для нас теж, але нам, нажаль, не гарантована перемога в наступному турі
в німців 13 гравців усього. два великих по 46к, один з яких у формі 5. -1, але є ще 38, 37, 29к... маленьки починаються с 29к. достатньо сильний склад, але вони не показують гру на цей склад. не знаю у чьому проблема... проти сильних суперників грали look inside. не скажу шо добре. проти сербів грали пейшн, повторювали фінал прошлого сезона, - також нічого доброго для них там не бачив. проте рнг з чехами та норгами - більше 50% триочкових. так 2-3 в чехії, та не дуже сильна норвегія, але можуть. словаки та англійці грали карусель. забивали здалеку непогано, 37%. чесно кажучи проти вельсу та чехії ми показали кращий процент ніж словаччина та англія проти цих команд. при тому що ми грали раннє, а вони - зовнішні тактики. це дуже дивно мені... були тови проти латвії та туреччини з непоганими відсотками... але... я не можу себе змусити зіграти щось зовнішнє... та й касторного не буде, тому що треба захищатися. і наші захисники грають чудово при внутрішній тактиці. яневу буде важко...німці грають в трьох великих. шамаль на ЛФ та він не тренував зовнішній захист. Aschaffenburg здобув пару апів...
ой... можливо це помилка, але граємо low post... та персоналку

This Post:
22
316001.23 in reply to 316001.22
Date: 9/12/2022 3:37:44 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16771677
Second Team:
Utopia Tigers
що я вам скажу... я досі не розумію чи було б краще з зовнішею атакою. у словаччини, сербії та англії ЛФ атакували найбільше та найгірше. янев атакував більше ніж зазвичай, тобто також повторюється. медведський та грігоренко - вони зблизька атакують не гірше ніж здалеку... не знаю...
що точно було помилкою - надо було йти на угадайку. тут нічого не можу сказати в своє виправдання - якось вилетіло... вибачте
по грі... ключовим стало те, що в них знайшлося два гравці котрі змогли кидати більше за 50%, а в нас - ні. якщоб хтось один з малих зумів це зробити - це десь +8 очок... як на євробаскіті не вистачило влучань михайлюка з поляками.

From: Nemos

This Post:
11
316001.24 in reply to 316001.23
Date: 9/13/2022 6:57:34 AM
WarIsOver [team=43959] - R.I.P.
II.3
Overall Posts Rated:
17111711
все ґут. незважаючи на майбутнє кінцеве місце в групі, на мою думку, вижили максимум.

This Post:
00
316001.25 in reply to 316001.24
Date: 9/16/2022 7:11:53 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16771677
Second Team:
Utopia Tigers
дякую, але...
не знаю... я досі на відійшов після матчу з німцями... щось він меже дуже зачепив...

This Post:
00
316001.26 in reply to 316001.25
Date: 9/16/2022 7:16:29 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16771677
Second Team:
Utopia Tigers
9 апів на тижні всіх зірок... при цьому жодного апу стаміни. а що ви тренували? це тиждень тренувати стаміну чи 1-на-1. тобто повинно бути багато апів
і форма 7 в чотирьох гравців... включно усіх гравців котрі можуть зіграти РЗ...
правда в англіців в девятьох форма 7 (в одного з них навіть 6). включно топ 3 по зарплаті. тому ладно, не буду дуже сумувати

This Post:
11
316001.27 in reply to 316001.26
Date: 9/19/2022 12:45:09 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16771677
Second Team:
Utopia Tigers
остання, нажаль, офіційна гра цього сезону. як я вже писав і в нас, і в англійців є проблеми с формою. в них вони мабуть бульш важки, але не на багато. в них трішки кращий ент
якщо я так і не ризикнув зіграти зовнішню тактику раніше, то сьогодні, коли гравець з найвищим в команді диапазоном має форму 7, я не зіграю її й подавно. це може бути занадто очевидним, тому граємо внутрішню ізоляцію. медведський все рівно в старті - він на багато кращий за будь кого іншого. стому тартова п'ятірка звична з останніх ігор
що зіграє наш опонент - як на мене це майже рендом. можна спробувати і через центра з 60к зряплатні зіграти, незважаючи на його форму 6. якщо вдастся щоб він атакував тільки данками - форма відходить на другий план. чи зіграти більш консервативно - зовнішню тактику, тим більше що два найкращих по зарплатні малих у формі. єдина позиція де топи у формі. англієць грав 5 різних тактик в 6 іграх... хоча зараз думка з'явилася... наввіть якщо він ризикне зіграти на великого, можна зіграти 3-2... якщо вдастся відтіснити їх від кошика - це буде 100% виграшно, якщо буде багато данків, це буде мінусом, але, імхо, не таким великим. якщо це будуть кидки з трьохсекундної, але не данки - то форма в великих не найкраща. хоча ще залишаються підбори, які в нас на однаковому рівні і при 3-2 ми їх програємо... ок, є ще 10 хвилин... давайте спробуємо

This Post:
44
316001.28 in reply to 316001.27
Date: 9/20/2022 9:12:25 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
16771677
Second Team:
Utopia Tigers
від угадайки пішли, 3-2 проти зовнішньої тактики зіграли, підбори виграли... але програли. ізоляція виявилася поганою тактикою. дууууже багато трьох, з очікуваною реалізацією. очікувано багато атакували малі, але от реалізація була нижча ніж вони можуть. та і морганов міг би ще пару раз влучити. в суперника же феноменальну гру видав АЗ запасу, гравець із зарплатнею меньш ніж 10к. так це було 7 тижнів тому, але все рівно... та і в загалі у третій чверті в англійців залітало усе... останню хвилину починали з -3, тобто гра досить рендомна, могло й пощастити
судячи з рейтингів не потрібно було ховатися від угадайки. при look inside вони були б більш яскраво виражені в нас. але я вважав, що англійці ризикнуть зіграти внутрішній акцент, тобто захит в них буде кращим, чим виявилося насправді. ну й напевно все ще є недооцінка нашого складу, яка майже пропала, але поразка від німеччини та погана форма медведського повернули її...

ця недооцінка і не дала нам зайняти прохідне місце. вкупі з погаою формою початку сезону. я не вірив в склад, тому ми грали нормал з норвегією. якщо хтось пам'ятає, я писав що вони можуть його зіграти і вони його таки грали. тому проти сербів в нас був нижчий ент. поразка сербам була не така й велика, на однаковому енті могли й зачепитися, чи зіграти нормал. хоча при нормалі був би потрібен нормал проти словаччини, але це б не мало завадити перемогти чехію та вельс, далі зливаємо німцям та на максимальному енті спокійно здобуваємо перемогу над англією. хоча це теж лише теорія, бо програвши нам серби би грали по іншому, я маю на увазі гру с німеччиною, а це могло привести до інших стратегічних міркувань в подальших турах... тому кінцевий результат міг бути і не на нашу користь. але це було б вижали максимум. нажаль в мене цього не вийшло. якби перед першим туром настрій та знання команди в мене были як перед грою з німеччиною...

дякую усім хто тримав форму та тренував гравців. до товарок будуть готуватися 20річні. після двох мотсів поспіль ент в нас і так низький