ітак, гра з господаями турніру. якщо німці виграють сьогодні - вони у другому раунді. у випадку поразки, вони ще матимуть шанс потрапити туди, але це вже буде не від них залежити, це потрібні поразки нас чи сербів в останньому турі. тому можна сказати, що цей матч для них вирішальний. згодом, для нас теж, але нам, нажаль, не гарантована перемога в наступному турі
в німців 13 гравців усього. два великих по 46к, один з яких у формі 5. -1, але є ще 38, 37, 29к... маленьки починаються с 29к. достатньо сильний склад, але вони не показують гру на цей склад. не знаю у чьому проблема... проти сильних суперників грали look inside. не скажу шо добре. проти сербів грали пейшн, повторювали фінал прошлого сезона, - також нічого доброго для них там не бачив. проте рнг з чехами та норгами - більше 50% триочкових. так 2-3 в чехії, та не дуже сильна норвегія, але можуть. словаки та англійці грали карусель. забивали здалеку непогано, 37%. чесно кажучи проти вельсу та чехії ми показали кращий процент ніж словаччина та англія проти цих команд. при тому що ми грали раннє, а вони - зовнішні тактики. це дуже дивно мені... були тови проти латвії та туреччини з непоганими відсотками... але... я не можу себе змусити зіграти щось зовнішнє... та й касторного не буде, тому що треба захищатися. і наші захисники грають чудово при внутрішній тактиці. яневу буде важко...німці грають в трьох великих. шамаль на ЛФ та він не тренував зовнішній захист. Aschaffenburg здобув пару апів...
ой... можливо це помилка, але граємо low post... та персоналку