Nema sta, ovo zvuci kao prava mala porodica (mislim, svi mi ovde na bb forumuNista, sad da se dogovorimo gde nam je najblize da se skupimo, pa da tate donesu koju gajbu i onda natenane da smisljamo strategiju repkeCestitke za prinoveP.S.Na moje cete sacekati jos koju godinu-bar dok ne zavrsim fax (nadam se da cu do tad dogurati bar do 3. lige))
Nema sta, ovo zvuci kao prava mala porodica (mislim, svi mi ovde na bb forumu :)Nista, sad da se dogovorimo gde nam je najblize da se skupimo, pa da tate donesu koju gajbu i onda natenane da smisljamo strategiju repke :)Cestitke za prinove :)P.S.Na moje cete sacekati jos koju godinu-bar dok ne zavrsim fax (nadam se da cu do tad dogurati bar do 3. lige :))) S'napomenom : da tate donesu po koju punu gajbu sa punim flashama :P
Nema sta, ovo zvuci kao prava mala porodica (mislim, svi mi ovde na bb forumu :)Nista, sad da se dogovorimo gde nam je najblize da se skupimo, pa da tate donesu koju gajbu i onda natenane da smisljamo strategiju repke :)Cestitke za prinove :)P.S.Na moje cete sacekati jos koju godinu-bar dok ne zavrsim fax (nadam se da cu do tad dogurati bar do 3. lige :)))
pridružujem se čestitkama! od sada stručni štab može da se okuplja u igraonicama za decu! pošalju decu da se igraju, a oni kuju taktiku za buduće okršaje