Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligi
cortez - powodzenia w PLK :)
Oskar dla najlepszego managera niższych lig
Aimar (korekta glosu w zwiazku z tym ze janek jednak byl z lig wyzszych) - no wiec aimar oczywista występ w PP ??? :)
Oskar Aktywista
vinnie_jones - kolejny sezon na bardzo wysokim poziomie działalności :) chociaż podobno nie ma czasu:) - chciałbym również zaznaczyć, że ludzi takich jak Avirto nie ma zbyt wielu to co gość wyprawia znajdzie uhonorowanie pewno w następnym sezonie w tej kategorii:)
Oskar Społecznik&Forumowicz
Aimar - nerwowy ale w sumie społecznik :) i forumowicz:) - wszędzie wsadza swoje trzy grosze:)
Super Oskar
al_said - w sumie opis kategorii doskonale pasuje: lubię i cenię to co zrobił bo to było fajne i wyjątkowe:)
Najlepszy mecz
Polska-Argentyna - no chyba trzeba swoich się trzymać a skoro tak to wybór jest jeden;)
MVP sezonu
Patryk Światczak - tak mi się wydaje, że po tym sezonie dorósł do miana podpory NT a że cenię PG to jasna sprawa:)
Wydarzenie sezonu
Wysp aktywności forumowiczów (nowe portale o BB, nowe konkursy, nowe zabawy, nowe pomysły) - oby tak dalej bo właśnie społeczność jest najważniejsza.
Bug sezonu
Wiem, że nie można na swoje ale:)
(11057614)i glos hatcheta w tym watku : Asterlotte:)
dzieki al_said juz wiem nadal jak wkleja się linki do meczów:) ale i tak nie zmienie spolecznika:) choc wyroznienie powinno byc dla ala
ed wklejenie linkow plus korekta menago nizszych lig plus asterlotte:)
Last edited by Astarotte at 6/7/2009 1:21:44 PM