Druze izvini ali uz duzno postovanje tvoje licnosti i kandidature Jarley ti je rekao onako direktno i bez okolisanja ono sto svi mi mislimo pa cak i uvazeni kolega-veseljak-provokator koji se ludo zabavlja na talasima demokratije!
Samo da apostrofiram...pa ti ne znas ni za koju repku su izbori!?! A ovamo se bavis rezultatima iste! Pa kada si provalio kiks kao udaras na zezanje.
Treba li taj tvoj "zajebantski" pristup da shvatimo kao tekovinu eventualnog sef struke nase repke? Hoces li tako raditi i ako dobijes mandat.
Da li si nekada ponudio svoju saradnju bilo kojem selektoru?
T-r-a-g-i-k-o-m-i-c-n-o!
I uvazeni Ovne: Jarley je o ovoj igri vise zaboravio nego sto si ti naucio! O rezonima i ozbiljnosti da i ne govorimo.
@ veseljak-provokator:
Dobri moj i uvazeni kolega, mogao sam da ti ovo napisem i u BB-mailu ali sam se namerno odlucio da to bude ovde, javno.
Pre svega, drago mi je da smo nas nesporazum resili.
A jos mi je draze da je uzrok naseg nesporazuma sada poceo i da te zabavlja!
Naime, ono sto je bila poenta "one" nase diskusije je upravo to da cu svim svojim snagama, znanjem, autoritetom...pokusati da sprecim da ovakvi "duhoviti i opusteni" kandidati dodju na mesto selektora bilo koje repke samo zato sto je to "demokratski" i "da bi dobili sansu".
Naravno, moze da se prijavi ko hoce i svaciji glas vredi isto ali moj prethodni navod ostaje.
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos