feltettem a kérdést, hogy miért teszed, ha semmi pozitívumot nem találsz benne?
Egy dolog miatt játszok csak, az az
edzés. De azt keményen büntetik. Ezt miért ne lenne szabad leírnom?
3 főt - mivel annyi edzéshely van minimálisan- büntetlenül értsd eredmény nélkül nem tudsz edzeni se MKL-ben , de még a 3. ligában sem! A vereség meccsenként -30-40k bukás, igen erről beszélek.
Miért nem lehet beadni a szurkolóknak egy opció bevezetésével, hogy hagyják most egy ideig az eredményeket és megszavazni saját magamnak egy szezoncélt?
Felvetettem a nemzetközin, de rá se s....k azon túl, hogy kaptam rá pár labdát..
Arról miért én vagy a javaslatokat adó másik x ember tehet, hogy nem képesek egy
JÓ fejlesztést sem véghezvinni?
Erre hoztam fel a honosításos példát máshonnan, ami ott külső (nem staff beli) elképzelés által lett megvalósítva.
Befogadtak egy remek ötletet, sőt nem ez ez az egyetlen. Ott meghallgatják a másikat.
Itt miért van suggestion fórum szabad megkérdeznem, ha egy db POZITÍV ötlet sem valósult meg 22 szezon alatt.
Mindig a megszorítások, mindig a rossz ötletek kerültek bevezetésre....
Tudnék sorolni jó pár értelmes és jó ötletet, meg is tettem, de emiatt mindenki ellenem van, pedig már 4-5 ízben jeleztem a kérésem a staff felé is.
Ha meg az a baj, hogy nincs fejlesztő elég, akkor az idei baromságokhoz hasonlókat se csináljanak már!