Zygmuntowskiego prowadzę od 19 roku do teraz i jest to SF, z którego najczęściej korzystasz.
No takim świetnym skautem Centrów byłeś, że ci przypadkiem SF wyszedł ;-) Wygląda to na przypadek a nie na zaplanowane działanie ;-) To tak jakby inżynier od dróg się chwalił, że udało mu się lotnisko wybudować ;-) Bo nie wiedział jak zbudować drogę, wymyślił sobie za krótką ale za to szeroką, więc żeby budulec się nie zmarnował, to wykorzystano ją jako lotnisko ;-)
Zygmuntowski SFem został tylko dlatego iż za czasów Leszka kiedy był trenerem u-21 brak było zawodników na tą pozycję. Z tego co mi wiadomo tą decyzję kozlik podjął wspólnie z Leszkiem.
Ja zawsze będę bronił kozlika bo dla mnie jest świetnym scautem. Zygmuntowski to tylko i wyłącznie jego dzieło a moja zasługa w tym żadna. Kozlik pomagał mi nie tylko w treningu gracza ale także i w innych sparawach związanych z funkcjonowaniem mojego klubu co jest dla mnie szczególnie ważne bo nie ukrywam, że ciągle się uczę tej gry i pewnie nigdy jej nie ogarnę ;P. Zawsze mogłem/mogę na niego liczyć.
no dokladnie Zygmuntowski miał być PF-em, ale z konieczności, przez beznadziejny trening SFów w tamtym roczniku, został z konieczności przerabiany na SF, co mu zdecydowanie na dobre wyszło :D na PFie pewnie dawno by się już bloknął.
Dziękujemy Tobie i Kozlikowi za Tomka, to w całości Wasza zasługa, że mamy tak dobrego SFa (z gracza który chyba w wieku 18 lat, był średniakiem)