Μπράβο στον Ολυμπιακό!!!!!!!!!!!!αυτό το κύπελο δε θα πάει στη Ρωσσία!!!
ακόμα ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο για την νίκη του και τη μεταφορά του στα σαλόνια της ΙΙ...το άξιζε σίγουρα...
για το μόνο το οποίο ίσως λυπάμαι είναι ότι δεν κατάφερα να είμαι αρκετά ανταγωνιστικός στους τελικούς..αλλά μου ήρθε ξαφνικό, δεν περίμενα καν να φτάσω εκεί....έτσι η ομάδα δεν ήταν έτοιμη..προτίμησα να χαλάσω 1 μύριο για να πάρω ένα ποιοτικό 3αρι που θα αποτελέσει παίχτη κλειδί την νέα σεζόν παρά να πάρω 2 γομάρια και ουσιαστικά να αγοράσω την άνοδο...γιατί είχα και αυτή την επιλογή για να δυσκολεψω τη ζωή του Γιώργου..,
τώρα κοιτάμε την νέα σεζόν..τις επόμενες μέρες θα γίνει πολύ αναμπουμπούλα με την ανανέωση των ομίλων και όλες αυτές τις μεταγραφές που θα γίνουν...ελπίζω πριν από το ξεκίνημα του πρώτου αγώνα να έχω τους παίχτες που θέλω αν και κάπως δύσκολο το κόβω...
τελικά θα φύγει ο γεράκος σούτινγκ γκαρντ και ο Ζαρίφ μένει...δεν ήθελα να τον διώξω αν και υστερεί λίγο σε πάσες έναντι του άλλου...όμως δεν πειράζει είναι το αγαπημένο παιδί της κερκίδας και έχει και ελληνικό διαβατήριο πλέον...από την νέα σεζόν το πρόγραμμα προπόνησης θα είναι πολύ αυστηρό και θα περιλαμβάνει προπόνηση στον άσσο...
Last edited by GIANNIS.K. at 5/13/2012 10:31:55 PM