BuzzerBeater Forums

BB Srbija > A reprezentacija

A reprezentacija

Set priority
Show messages by
From: krmelj
This Post:
55
313374.212 in reply to 313374.211
Date: 6/19/2023 7:25:51 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Doziveli smo ubedljiv poraz, 73:56 za Grke. Time je prakticno ova sezona zavrsena za nas, sledi serija laksih utakmica ali kasno.

Bicu iskren. Grk me je takticki razvalio. Mozda je onako malo "odvalio" GDP i uspelo mu je. Verovatno moja najlosija takticka utakmica ikada. Nisam ocekivao da ce odigrati 2-3 zonu i plus gadjati unutra. Konkretno, sve sto sam predvideo u ova dva poraza od Bugara i Grka, bilo je kontra. Protiv Bugara sam mislio da nam spremaju LI i da ce nam mozda oni gadjati unutra jer nam je takva forma bila, a ono sve kontra, odigrase spolja i niti nam gadjase ista niti 2-3 zonu stavise da ih iznenadimo. U utakmici sa Grcima, forma nam je bila bolja za spoljnu taktiku, a ja namerno odigrao LI, sve naopako. Usrase nas. Drzali smo se dok je funkcionisala odbrana ali znalo se da sledi potop sa takvim taktikama. Da se obrnu nase taktike u ove dve utakmice bilo bi 20+ u obe za nas, ovako otpisani smo i krivica je samo moja i preuzimam odgovornost, lupajte mi minuse na stranici reprezentacije komotno.

Preuzimanje odgovornosti kod mene znaci sledece. U narednoj sezoni na Utesnom turniru ako ne uradimo nesto veliko i budemo domacini EP, necu se dalje kandidovati. Nisam ispunio misiju i to je to. Izvinjavam se svima, sto je bilo do vas, uradili ste, forma nam je dobra sve vreme, a ja sam svojim odlukama uprskao.

This Post:
22
313374.213 in reply to 313374.212
Date: 6/21/2023 6:48:54 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
Opušteno, ionako nas ima sve manje aktivnih u ovoj igri, naročito ponestaje ljudi koji ovu igru sa entuzijazmom kao što, recimo, to činiš ti, tvoj brat, ex selektor, selektor mlade i još poneki. Ostali, igraju ovu igru bez nekog cilja, obitavaju u njoj a da ne znaju iz kog razloga se loguju, vrv da ne bi izgubili tim?
Puti sad taktiku, sve i da nisi promašio, niko ne zna kakav bi ishod bio, samo je tvoja pretpostavka da bi mi pobedili. Ono što meni upada u oči, moram da budem dosadan, jeste da od naše startne petorke samo Predragon ima 2 igrača, svi ostali su kod stranih korisnika. Ako pogledamo malo dublje, od igrača koji su igrali, tu su još samo dvojica koji su kod tebe, i jedan kod Lebrona, koji pak nije ulazio.
Da stvar bude jasnija, a da se ne čudimo kako su Grci odjednom velesila u ovoj igri, njima je komplet petorka kod njihovih korisnika! Recimo, startni pg, koji je i zabio najviše pts igra u njihovoj drugoj ligi, a kod nas mnogi prvoligaši ne mogu ili ne žele da plaćaju NT igrače! Ako pogledam njihov kompletan tim na utakmici protiv nas, samo 2 igrača nisu kod njihovih korisnika, što je apsolutno poražavajuće za nas!
Dakle, dokle god se prvobitno bavimo taktikama a ne sržom problema, presipaćemo iz šupljeg u prazno, obitavati na sceni kao što to upravo radimo. Moje mišljenje jeste, da ukoliko želimo nešto ozbiljnije, da mora daleko više ljudi da se podredi NT timu, nego što je sada slučaj!
Da ne zaboravim, zašto se, uopšte, zahvaljuješ ljudima na dobroj formi igrača? Pa zar ti isti igrači ne igraju i za njihove timove, kao da time čine nešto tebi ili NT timu, oni zapravo čine sebi! Ukoliko je igrač u dobroj formi, bolje će igrati u tekućoj nedelji i imaće više šanse da zaigra i za NT, a samim tim i donese dodatni prihod!

Last edited by LA-Saur0n at 6/21/2023 6:49:24 AM

This Post:
00
313374.214 in reply to 313374.213
Date: 6/21/2023 9:27:00 AM
KK Šumadija
II.4
Overall Posts Rated:
6161
Second Team:
KK Šumadija II
100% у праву,ево бавим се неко време скаутингом за младу и стварно сам на неки начин дебело разочаран...уз пар изузетака наше људе баш онако дебело заболе за репрезентацију,чак ни одговором да те удостоје кад им пишеш...додуше има пар њих који се и сами јаве и такви људи су злата вредни,небитно о којој је екипи реч...не би сад о реалном животу да давим али некако ми се чини да та нека незаитересованост из стварности се и овде пренела,нема никаквог националног набоја,ничега,као да нисмо више Срби...

This Post:
11
313374.215 in reply to 313374.212
Date: 6/21/2023 11:22:54 AM
KK Sveti Vid
Prva Liga
Overall Posts Rated:
2121
Више пишем да покажем да пратим тему репрезентације на форуму, али нисам пратио утакмице па не умем да оценим како си радио. У сваком случају добро је да си објаснио узроке пораза и да си прихватио одговорност то је у земљи Србији права реткост штета што није тако у правом животу. Свакако подршка до краја мандата потрудићу се да погледам неку утакмицу. Ако треба неки репрезентативац да се удоми могао бих да помогнем. Поздрав

This Post:
00
313374.216 in reply to 313374.213
Date: 6/22/2023 5:02:44 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Sve to stoji. Za nesto ambicioznije, potrebno je da 7-8 kljucnih igraca budu kod nasih menadzera i treniraju se po striktnom rezimu da se zajedno uklope u tim i taktike. I da se treniraju do poslednje kapi u potu, a ne da se prodaju sa 27,28 da bi se zaradilo. Smatram da i dosta igraca imaju pogresan trening od 25+ godina pa se ispuni potencijal vec sa 27,28 i staju sa napretkom. Kasni se takodje vecito sa treningom nekih skilova da se ne bi podizala plata i slicno.

Opet, tu je i taj takticki deo. Da sam kontra ove dve tekme odigrao, mozda bi se i za medalju borili, napunili bi entuzijazam do kraja prve faze. Tanka je ta linija, propasti i slave. Sam sebe sam razocarao u tom delu, na koji sam mogao da uticem. Na ovo prvobitno gore napisano nisam. Videcemo sledece sezone, pukovnik ili pokojnik...

This Post:
00
313374.217 in reply to 313374.214
Date: 6/22/2023 5:07:44 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Velika je razlika u pristupu nasih menadzera ranije kada sam selektorovao i sada. Nazalost, mnogo smo demotivisani i zasiceni. Nekada, 90% menadzera slusaju, a bar 50% njih se konstantno javljaju sa azuriranim treningom, pitaju sta dalje itd, sada...cast manjini, a vecina razmislja pre svega kako da sto bolje proda igraca ili mu ne podize platu dalje i talenti propadaju, kod stranaca pogotovo.

This Post:
11
313374.218 in reply to 313374.217
Date: 6/23/2023 8:37:42 AM
ihatemodels
III.7
Overall Posts Rated:
77
Nov sam relativno, ali ovaj igrac ce pocetka do kraja karijere biti trenirar za nasu reprezentaciju, kako mi selektori budu rekli. Vidim da je ranije bilo dosta bolje, al ajde da se dignemo!!!

https://www.buzzerbeater.com/player/51765070/overview.aspx

This Post:
00
313374.219 in reply to 313374.215
Date: 6/24/2023 1:37:46 PM
KK Zekica
II.2
Overall Posts Rated:
402402
Second Team:
Rabbit Hole
Jbg, moraćeš da sačekaš Zemaru da poraste pa da uzmes neku medalju 😎

This Post:
33
313374.220 in reply to 313374.219
Date: 6/25/2023 11:05:54 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Dobar dan razocarani ljudi.

Posle dva poraza, imamo seriju laksih utakmica, na papiru. Sastajemo se sa selekcijom Islanda, 77. na rang listi. Ocekuje se pobeda naravno, videcemo zalaganje protivnika. U sustini, i dalje imamo teoretske sanse za prolaz dalje ali ne potenciram na tome. Rezultati bi morali da se poklope, pocev od ovog kola, a s obzirom na nase taktike u prethodna dva meca, i nismo zasluzili prolaz. To je realnost, a nastavak takmicenja puka sreca.

U ovom kolu konacno su na programu dva derbija, a da mi ne ucestvujemo u njima: Grcka - Bugarska i Holandija - Slovacka.

Igramo za cast pa sta bude. Identican termin (17h), Srbija - Island.

This Post:
11
313374.221 in reply to 313374.1
Date: 7/2/2023 11:22:24 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Nakon ubedljive pobede protiv Islanda (69743), protivnik nam je Vels, verovatno najslabija reprezentacija u grupi. Da ne duzimo previse, potreban nam je ubedljiv trijumf i poklapanje ostalih rezultata u grupi, da bi imali bilo kakva nadanja za prolazak u sledecu fazu pred poslednje kolo. Ljudski je nadati se ali licno ne volim da zavisimo od drugih.

Dva derbija u grupi su na programu: Grcka - Holandija i Bugarska - Slovacka. Stanje na tabeli dovoljno govori koji rezultati su nam potrebni. Bugari deluju sigurno nakon ubedljive pobede protiv Grcke, a Holandjani su u dubokom sosu nakon poraza od Slovaka i samo pobeda im produzava nade.

17h, standardan termin za nasu i ostale utakmice koje cemo ispratiti.

This Post:
22
313374.222 in reply to 313374.221
Date: 7/4/2023 11:41:31 AM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Srbija - Vels 137:66 (69746)
Holandija - Grcka 112:100
Bugarska - Slovacka 94:76
Danska - Island 102:92

To su rezultati pretposlednjeg kola prve faze EP. Vec sam otpisao sezonu pre dva kola ali desilo se neocekivano. Rezultati su dosli kao poruceni. Bugari su sve dobili, Slovaci su pobedili Holandiju, a Holandija Grcku, mi smo slabije rivale savladali ubedljivije nego ostali kandidati i eto nas u krugu. Stanje je takvo da su Bugari izdominirali grupu i idu dalje kao prvi, a mi smo jedna od cetiri reprezentacije sa skorom 4-2 u ubedljivo najizjednacenijoj grupi. U najboljoj poziciji smo Holandjani i mi, a eto, Grci koji su nas odrali, nisu u povoljnoj situaciji i realno je da ispadnu. Slovacka je poslednji kandidat za dalji tok takmicenja ali ima samo teoretske sanse i potrebna im je neka abnormalna pobeda protiv Grcke u poslednjem mecu.

Situacija je jasna. U poslednjem kolu igramo protiv Danske, znatno slabijeg rivala nego Holandjani sto imaju, Bugarsku, dok ce Grcka i Slovacka medjusobno nesto pokusati. Na papiru, upala nam je kasika u med ali nije bas tako. Naime, nas ocekuju rastereceni Danci, koji ce ostatak svoje energije da istresu na nama, BB recnikom siguran ct nas ocekuje. Holandjani imaju natezeg rivala po kvalitetu ali ce Bugari onako u najlaganijem ritmu da odigraju i sacekaju narednu fazu, zasluzeno. Grci ce takodje da "jure" kos razliku protiv Slovaka tako da nas ocekuje pravi ringispil u poslednjem kolu.

Moramo biti zadovoljni sto uopste imamo sansu. Ovo nije bilo predvidjeno ali poklonu se u zube ne gleda. Budite uz nasu reprezentaciju sledeceg ponedeljka, tri od cetiri meca u grupi ce se pratiti sa podjednakom paznjom. Vreme je da pokusamo da vratimo izgubljeno poverenje. Kad su nam vec dozvolili...

Last edited by krmelj at 7/4/2023 11:46:51 AM

Advertisement