BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija - Novi Pocetak

Reprezentacija - Novi Pocetak (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
66601.212 in reply to 66601.211
Date: 3/1/2009 8:49:48 AM
Overall Posts Rated:
3030
Zezamo se,naravno da se zezamo,ali ne sa stvarima koje nisu za zezanje.

I kao sto rekoh, podrzavam svaku ozbiljnu kandidaturu,a za tvoju se to ne moze reci :)

This Post:
00
66601.213 in reply to 66601.212
Date: 3/1/2009 8:53:54 AM
Overall Posts Rated:
113113
Zezamo se,naravno da se zezamo,ali ne sa stvarima koje nisu za zezanje.

I kao sto rekoh, podrzavam svaku ozbiljnu kandidaturu,a za tvoju se to ne moze reci :)

ne slusaj ga ovan i on se bori za mesto u strucnom stabu

uaaaaa selektor uaaaaa strucni stab uaaaaa skauti

This Post:
00
66601.214 in reply to 66601.213
Date: 3/1/2009 8:57:40 AM
Overall Posts Rated:
122122
uaaaaa skauti

uaaaa skauti, idite na kafu!!!

Fair play!!!
From: Jabus

This Post:
00
66601.215 in reply to 66601.201
Date: 3/1/2009 9:07:07 AM
Overall Posts Rated:
9393
eto, to je upravo ono o chemu sam pisao, da se nadam da kampanja nece postati takmichenje u "ko je bolji"...

evo i ja imam kvazi-titulu, koja mi toliko mnogo znachi u zivotu, da sam naprasno uspeo u svim sferama... jeste da je sajber titula, ali je ipak jako bitna prilikom zaposlenja, jer vlasnici firmi prvo gledaju da li sam scout repke u bb

kao shto sam i naveo, a neko me je posle citirao da treba da imam poshtovanje prema nekome ko toliko dugo igra ovu igru... taj neko bi imao moje poshtovanje da stvarno i zna neshto posle toliko igranja... ovako, taj neko mi vredja i vid i inteligenciju, ubedjujuci me da je uspeh prvog tima losh... prvo, savrsheno dobro vidim plate reprezentativaca u drugim timovima, drugo imam dovoljno dobru logiku da zakljuchim da smo imali najloshije reprezentativce u nashoj grupi u drugom krugu...

i uzgred, kao shto je vec jarley napomenuo, ovo su izbori za mladu reprezentaciju, pa bi onda trebalo da se razmatra 1/4 finale sa poljacima, a ne druga faza ep za seniore

This Post:
00
66601.216 in reply to 66601.214
Date: 3/1/2009 12:46:30 PM
Overall Posts Rated:
113113
uaaaaa skauti

uaaaa skauti, idite na kafu!!!

uaaaa skaut koji ide na kafu

Message deleted
This Post:
00
66601.218 in reply to 66601.208
Date: 3/1/2009 1:56:04 PM
Overall Posts Rated:
178178
Druze izvini ali uz duzno postovanje tvoje licnosti i kandidature Jarley ti je rekao onako direktno i bez okolisanja ono sto svi mi mislimo pa cak i uvazeni kolega-veseljak-provokator koji se ludo zabavlja na talasima demokratije!

Samo da apostrofiram...pa ti ne znas ni za koju repku su izbori!?! A ovamo se bavis rezultatima iste! Pa kada si provalio kiks kao udaras na zezanje.

Treba li taj tvoj "zajebantski" pristup da shvatimo kao tekovinu eventualnog sef struke nase repke? Hoces li tako raditi i ako dobijes mandat.

Da li si nekada ponudio svoju saradnju bilo kojem selektoru?

T-r-a-g-i-k-o-m-i-c-n-o!

I uvazeni Ovne: Jarley je o ovoj igri vise zaboravio nego sto si ti naucio! O rezonima i ozbiljnosti da i ne govorimo.

@ veseljak-provokator:
Dobri moj i uvazeni kolega, mogao sam da ti ovo napisem i u BB-mailu ali sam se namerno odlucio da to bude ovde, javno.
Pre svega, drago mi je da smo nas nesporazum resili.
A jos mi je draze da je uzrok naseg nesporazuma sada poceo i da te zabavlja!

Naime, ono sto je bila poenta "one" nase diskusije je upravo to da cu svim svojim snagama, znanjem, autoritetom...pokusati da sprecim da ovakvi "duhoviti i opusteni" kandidati dodju na mesto selektora bilo koje repke samo zato sto je to "demokratski" i "da bi dobili sansu".
Naravno, moze da se prijavi ko hoce i svaciji glas vredi isto ali moj prethodni navod ostaje.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
66601.219 in reply to 66601.218
Date: 3/1/2009 2:43:47 PM
Overall Posts Rated:
113113
imam resenje al niko da ne cuje ...ponudi ovnu mesto skauta i on ce odustati od kandidature i onda je karamazov bezbedan :P

This Post:
00
66601.220 in reply to 66601.219
Date: 3/1/2009 3:04:51 PM
Overall Posts Rated:
122122
imam resenje al niko da ne cuje ...ponudi ovnu mesto skauta i on ce odustati od kandidature i onda je karamazov bezbedan

Mislim da ovde ima elemenata za osnovanu sumnju. Hoces li da nam kazes da caramazov nije bezbedan ???
Cccc, ljudi su bili ispitivani i za "manje"!!! Evo moj deda npr umalo zaglavio goli otok u ono vreme ...
Ne igrajte se sa ovim izrazom mladicu jer sluzba nikad ne spava

p.s. Caramazov, radio sam u privatnom lichnom obezbedjenju 3 godine i jos 2 godine kao leader operativno-informativne jedinice u privatnom obezbedjenju jednog naseg poznatog politicara. Ako si zainteresovan za moje usluge, cena je 35E po radnom satu. Moze placanje i u limenkama beck's piva , nEje problem

Ala ce da padaju delete ovde, javlja mi se ... samo li jos malo ti i ja nastavimo offtopic

Fair play!!!
This Post:
00
66601.221 in reply to 66601.220
Date: 3/1/2009 3:41:31 PM
Overall Posts Rated:
113113
ti to pokusavas da zaplasis ovna...ali ne oooooo to ce ga samo ojacati
Ilija Cvorovic bio je upravu vi organizovano radite protiv drzave i mlade repke...
radis 35e na sat lol pruzas usluge i jos pitas kara-sado-mazova da li su mu potrebne, ti bi hteo da mu cuvas ledja :P sram te bilo leaderu

pa zar ti nisi na kafi :)

Last edited by veseljak at 3/1/2009 3:42:34 PM

This Post:
00
66601.222 in reply to 66601.221
Date: 3/1/2009 3:55:47 PM
Overall Posts Rated:
122122
ti to pokusavas da zaplasis ovna...
eeeee, samo kad bi ti mene znao, znao bi i da ja ne mogu nikoga da sachuvam ...

Ilija Cvorovic bio je upravu vi organizovano radite protiv drzave i mlade repke...
protiv drzave da, protiv reprezentacije ne
radis 35e na sat lol pruzas usluge i jos pitas kara-sado-mazova da li su mu potrebne, ti bi hteo da mu cuvas ledja sram te bilo leaderu

pa zar ti nisi na kafi

A zar si stvarno mislio da mogu da ti kazem takvu jednu poverljuvu informaciju kao sto je to gde sam ja bio??? CCC, eeeeee. Ajde u shiframa da nastavimo dok nas ne proglase za offtopic: Aligator, leva obala, 501 za samo 10 krugova ...

E, da , da ne zaboravim, bio sam na kafi ... hladna Nascafe, vrlo malo mleka, i 4-5 kocki leda ... Jbg , znas ono: ko radi taj i gresi? E pa danas je bilo "ko radi taj jedva ceka vikend" ...

Fair play!!!
Advertisement